Čunkovu kauzu poslal žalobce definitivně k ledu

15.04.2010 10:21

Státní zástupce Arif Salichov nepožádá soud o znovuotevření údajné korupční aféry Jiřího Čunka. Obnovu řízení prý vylučuje rozsudek Nejvyššího soudu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • To Gordon (58 hlasů) 15.04.2010 10:35

    To je taky jediná změna - dříve se nadávalo tajně, nyní můžeme...

  • Ofčan (57 hlasů) 15.04.2010 11:33

    Čekal někdo jiný výsledek od justiční mafie? Co na to Renáta - URČITĚ...

  • Devatar (55 hlasů) 15.04.2010 10:27

    Nutně se naskýtá otázka, bylo-li to lepší za minulého režimu nebo v...

  • hele (46 hlasů) 15.04.2010 10:44

    Jenže : kde jsou ty krysy, co jsi vyjmenoval ? V KDU už ne ...

  • dežo bangladežo (45 hlasů) 15.04.2010 10:40

    Konečně pravda zvítězila!!!!! Pozavírat by měli Grosse a 90% levice...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Nevím co je Čunek,ale Salichov je hajzl !!!

41 hlasů

Nějak vám, rudá chásko, opět uniká smysl napsaného. V Přerově to ti snaživí hoši zkurvili, protože jim nedošlo, že nemají k dozoru nad vyšetřováním pověření. Nejvyšší soud musel tresní stíhání jako nezákonné zrušit (protože když tam není zákonný státní zástupce, jako by to dozorovali někde z nádraží) a Salichovovi nezbylo, než názor Nejvyššího soudu respektovat. Ale nadávat jste se rozhodli jemu. Ovšem s tím si své blbé hlavy nelámejte, protože na to nemáte buňky.

25 hlasů

justiční mafiánská špína zločineckých elit modré cosa nostry - vždyt mafián salichov smetl případ ze stolu na popud justiční mafie a vlády topolánka -proč by jej měl otevírat -volič modré mafie je odporné stvoření

16 hlasů

Hmmm, kolik kdo na tom získal? kolik to stálo celkem daňové poplatníky, kolik jste zase vytáhly z mé šrajtofle peněz ???

12 hlasů

JUSTIČNÍ MAFIE VLÁDNE V TÉTO MALÉ SKORUMPOVANÉ ZEMI! A ROZPRÁŠIT JI MŮŽOU JEDINĚ VOLIČI KTEŘÍ NEBUDOU VOLIT ODS A ANI JEJÍ ODNOŽ TOPOL09!

21 hlasů

Čekal někdo jiný výsledek od justiční mafie? Co na to Renáta - URČITĚ SPOKOJENOST? http://www.justicnimafie.cz/

57 hlasů

Je to pravda, že Věci VEŘEJNÉ domy podpoří ? Vždyť jsou to vlastně zdravotnická zařízení (s psychologickým posláním) a jsou diskriminována absencí dotací !

20 hlasů

na čt 24 běží vymývání mozků v přímém přenosu, kampaň ODSS právě odstartovala.....

24 hlasů

Rýsuje se koalice ODS A + ODS B (TOP) a ODS C (VV) Koalice mateřské strany s jejími vlastními satelity slibuje koalici bez pnutí, harmonickou na cestě za očištění společnosti od balastu účasti státu, sociálních a ekologických ohledů apod.

33 hlasů

Na to by přece, i v průzkumech o používání antiperspirantů, vždy zdůrazňovaní vysokoškolsky vzdělaní lidé a lidé s vyššími příjmy neskočili nebo snad ano ?

12 hlasů

To že sonani nechali kauzu Čunek vyšumět a byli slabí stim něco udělát ,nebo neměli zájem ,je známka že třeba volit komunisty. To je jistota že po volbách se nebudu bit hlavou o stěnu co jsem to volil za podvodníky kteří sespojili s ODS . třeba Věci veřejné.které jsou jenom odnož ods

15 hlasů

Pokud byste za socany považoval Melčáka s Pohankou a Snítilého s Wolfem, tak opravdu socani nechali kauzu vyšumět ! Proto je taky Dalík koupil ! Tehdy se nepodařilo prosadit ve sněmovně nic, co nechtěla ODS ! Teprve, když někteří další prokoukli její lumpárny se je podařilo shodit ! Ale to už byl Čunek zachráněn !

45 hlasů

Rozum do hrsti, přátelé ! Volme zlatou střední cestu : KDU-ČSL + Evropská demokratická strana . Ze všech kandidujících stran mají suverénně nejméně šibalů a kmotry žádné ! ! ! Nebo chcete modrokmotry, socany, komouše či různé jejich odnože ?

42 hlasů

Za předsedkyni strany KDU-ČSL chci Luxovu manželku, jedině ona je zárukou konečné likvidace českého zemědělství a tentokrát už povinně udělá z těch ještě nerozkradených, funkčních zemědělských družstev na akciové společnosti, z kterých se vyvede majetek a ponechají se pouze dluhy, lidé zůstanou bez práce a budou se pást jako ovce. Vyjde se tak vstříc i obdobnému požadavku ODS ohledně převodu nemocnic na a.s., socky budou chcípat před nemocniční bránou. Volte KDU-ČSL a ODS + VV + TOP09, volte rozkradení bývalých JZD Jednotných zemědělských družstev a ÚNZ Ústavů národního zdraví.

15 hlasů

Něco na tom je ........

17 hlasů

Ano , po vítězných volbách počítáme se soudruhem Salichovem na místa ministra spravedlnosti.Volte ODS,protože jenom my plníme sliby.Pamatujete náš slogan,,Tady nás můžete pustit k vodě"? Tak Mirka už jsme pustili.......

30 hlasů

Mediální žumpa o rozsudku NS mlčela. Pochopitelně - nešel ji do krámu. Zlatý Petr Hájek - jak precizně popsal současnou tzv. demokratickou mediální sféru.

15 hlasů

Volme Věci veřejné, stranu nejhezčích političek ! Vnesme do sněmovny půvab !

13 hlasů

Takze uz jen uklidit trestni oznameni nebo ty uz jsou taky zameteny? http://www.ct24.cz/domaci/86119-uhl-podal-na-cunka-dve-trestni-oznameni/ PS: Podle me je zvlastni, ze vsichni kdo branili Cunka pred soudem jsou odsouzeni za krivou vypoved, pokud o podplaceni a podvody, ale Cunik je cisty jak Schwarzenbergovi trenky ...

44 hlasů

Budu volit Věci veřejné. Mají v čele půvabné blondýnky. Slečna Katy má moc hezké nohy

31 hlasů

Mluvíš mi z duše

15 hlasů

Tak se to dělá.Příklad pro další zloděje.

17 hlasů

když rudé pakáži nevyšel podvod. Čůza pět let věděla, že Čunek uplácel, ale ne, aby to hned, když je tak poctivá a uvědoělá, nahlásila. To čekala, jak ji sockomouši poradili, až na volby! Rudému ksindlu se opět podraz nepovedl!

41 hlasů

Zjisti si nejdříve časová fakta, komunistický prokurátore Urválku a nezapomeň jako Justiční mafie ODS trestně stíhat svědky korupce.

21 hlasů

Ruská mafie ?

44 hlasů

Ve které straně je nejvíc kalousků a jiných lidoveckých hadů ? KDU už to není ........

20 hlasů

Svobodů a Čunků je tam stále ještě dost:-))

18 hlasů

Bezprávný bordel jménem Česká republika www.hop09.cz

29 hlasů

Konečně pravda zvítězila!!!!! Pozavírat by měli Grosse a 90% levice zlodějské!!!!

45 hlasů

Čunek nepotrestán, Svoboda se dál soudí o neoprávněné dědictví domu, Severa, Klousek, Parkanouvá a další krysy opouštějí loď. KDU-ČSL je protilidová a propěchářská partaj

41 hlasů

A jak vy víte, že to dědictví je neoprávněné? Vy jste snad nějaký doktor práv objasněný s detaily případu? Víte co jste? Prostá ubohá lůza co jen závidí!

10 hlasů

Svoboda už se nesoudí. Tak nelži

20 hlasů

jak to, že borec vašeho kalibru neví, že ve vší tichosti se Cyrda soudí o ten barák dál

12 hlasů

Jenže : kde jsou ty krysy, co jsi vyjmenoval ? V KDU už ne ...

46 hlasů

Salichov mi připomíná venkovského voříška. Ten taky štěká a současně vrtí ocáskem. Když může někdo takový dělat státního žalobce, pak bůh ochraňuj českou republiku, protože člověk to už nedokáže.

39 hlasů

Co naříkáš, bolševice? Vždyť větších bestií než jste byli vy, tady nebylo, a doufám, nebude!

43 hlasů

Vážně jsi moc chytrosti nepobral, když nadáváš do bolševiků a přitom tvůj stvořitel byl rudý komisař.

17 hlasů

Je to ostuda celého našeho soudnictví a st.zastupitelství.Ale kdo mohl od dnešních vedoucích představitelů justice čekat něco jiného !?

42 hlasů

Čekal někdo jiný výsledek od justiční mafie? Co na to Renáta - URČITĚ SPOKOJENOST? http://www.justicnimafie.cz/

16 hlasů

Já doufám že se ti lidovečtí hadi do sněmovny už nedostanou.

42 hlasů

Které myslíš : Kalouskovu TOP09 nebo očištěnou KDU ?

22 hlasů

Očištěná? To myslíš jejich předsedu který se soudí i s charitou? Nebo Čunka? Křesťanská morálka dostává od lidovců pěknou nakládačku.

22 hlasů

Dobře, tak ne očištěná, ale odchodem kalouskovců čistější ... Guru TOP 09 Kalousek je snad čistej ? A i ti ostatní lidovci (Severa, Parkanová atd.) se příchodem do TOP očistili ?

44 hlasů

TOP 09 mě nezajímá. Já ji volit nebudu...minule jsem volil Zelený, letos na protest budu volit Pirátskou stranu.

26 hlasů

Nutně se naskýtá otázka, bylo-li to lepší za minulého režimu nebo v současnosti? Huba a krok se musí držet stejně a vrchnost si beztrestně dělá, co chce a justice jim k tomu dopomáhá, kolik jim jen jejich úplatné kapsy dovolí.

55 hlasů

Čekal někdo jiný výsledek od justiční mafie? Co na to Renáta - URČITĚ SPOKOJENOST? http://www.justicnimafie.cz/

17 hlasů

Za minulého režimu by jsi to tady nemohl psát a o většině sviňáren politiků by ses stejně nic nedozvěděl.

13 hlasů

To je taky jediná změna - dříve se nadávalo tajně, nyní můžeme veřejně, ale stejně nás čím dál víc berou u huby a jediná věc, do které časem budeme moci strkat noc, bude kapesník.

58 hlasů

To je pravda.

17 hlasů

Protože komunisti už tenkrát zakázali internet? :-)

27 hlasů

Jednak tenkrát net nebyl ale stejně by ho nějak pořešili. V Číně za psaní blogu můžeš jít sedět, navíc se nikam moc nepřipojíš. V Severní Koreji internet nesmí lidé používat vůbec (ale co vím já tak tam stejně není operátor).

13 hlasů

Jen u nás to bylo všechno trochu jinak, než v Číně a SevKor, že ano. Proti režimu nadávali všichni a do průvod na 1.máje šli taky všichni, nadratí jako peří, ale šli. :-)

17 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 09/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov