ODS na jednání použila rušičky mobilů. Nelegálně

26.03.2010 15:35

Použití rušiček mobilních telefonů, kterými ve čtvrtek ODS "chránila" jednání výkonné rady o osudu předsedy Mirka Topolánka, mohlo být v rozporu se zákonem. Ředitel Sekce státní kontroly Českého telekomunikačního úřadu řekl serveru iDnes.cz, že používání podobných rušiček není v Česku legální.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • ODS mafie (4100 hlasů) 26.03.2010 16:28

    Psal jsem to tu pořád ODS je strana s totalitními sklony. Tady je...

  • kdosi (110 hlasů) 26.03.2010 15:38

    ODSS smí všechno, zapamatujte si to!

  • John D. (106 hlasů) 26.03.2010 16:57

    Jelikož k rušení signálu mobilních operátorů došlo v omezeném...

  • Nový světový řád (104 hlasů) 26.03.2010 16:21

    Sobě rušičky , lidem povinné elektronické občanky se...

  • Je to hnuj. (98 hlasů) 26.03.2010 17:18

    Teď se ukázali, bolševici ODSácký. Ti by s námi po volbách zatočili....

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

JSOU TO ZLOČINCI A HNUSNÍ VYVRHELOVÉ, NECHTĚLI SE NECHAT NEZÁKONNĚ ODPOSLOUCHÁVAT A MEDIÁLNĚ OSTOUZET !!!! PATŘILI BY FŠÍÍÍÍCHI POVESIT !!!!

21 hlasů

Nápis na vrátnici sídla ODS. Schůze stranického politbira se koná v zasedací místnosti dv.č.21-druhé patro.Upozorňujeme účastníky zasedání,aby kolty a mobily odložili na vrátnici.

25 hlasů

A čeho se tak moc tato "poctivá tlupa tam bojí,že ne srazech musí používat rušičky.?

20 hlasů

BOJÍ SE NESTOUDNÉ IGNORANCE § 11 A § 12 OBČANSKÉHO ZÁKONÍKU ZE STRANY MÉDIÍ I SOUČASNÉ RUDÉ VLÁDY !!!!

43 hlasů

A kdy jednají legálně? O cti ani nemluvím.

17 hlasů

Kruci! Někdo mě předběhl v názoru, že by to chtělo hodně dobrou paměť, aby si někdo vzpomněl, kdy naposledy ODS dělala něco legálně! Pro modřinky jakékoliv barvy: to, že nebyly jednotlivé sviňárny souzeny, neznamená, že nejde o sviňárny, to jen vekslácko-pasácký professorissimus nerozlišuje, zda jde o úspěch ve tvorbě či budování, nebo o "úspěch" vyjádřený kradeným bohatstvím...

20 hlasů

Škatulata jako za rudejch,když padli.Adamec za Jakeše,stejně jako Nečas za Topola.Jaká to podobnost a jaká to drzost.

18 hlasů

Tahle strana dělala málokdy něco legálního.

23 hlasů

doufam že modři kmotři dostanou učtenku při volbach

23 hlasů

zkušený mafián Langer zapojil rušičky mobilů ví ,že jeho mafiánské akce jsou nepostižitelné ,Mrázek se měl od íčka učit ,převzal mafián Langer po Mrázkovi štafetu ? když Dalík má jeho archivy- jak dokázal videozáznam vyděračské stbácké kauzy Morava ,záhadou je ,že policie ví ,že Dalík má ukradené archivy Mrázka ,ale mají strach si pro ně jít

47 hlasů

...langerstapo do tepláků,ovšem u nás spravedlnost,pořádek,řád a systém záměrně neexistují a jsou zesměšňovány.Soudy a vesecká--to je škoda slov,hrozné,příšerné......

47 hlasů

český ministr vnitra Topolánkovy vlády vědomě pracoval pro bosse podsvětí a byl za to placen - zlikvidoval policii čr a obsadil ji mafiánskými konfidenty Ods,Kdu,zel Zlomové svědectví:Langer musel vědět, že dělá pro mafii- je to venku -mafián íčko -ale vymyté modré zlodějské mozky to nijak neovlivní Detektiv řekl, že vychází zejména z výpovědí několika policejních informátorů - například Rudolfa Javornického a Jakuba Konečného - a také z odposlechů," uvedl vysoce důvěryhodný zdroj detailně obeznámený s průběhem slyšení. http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy/forum-akt3/../clanek.phtml?id=664049#forum ony už odposlechy Mrázka jasně prokazovaly ,že je mafián íčko placen bossem podsvětí - jenže Cosa nostra Ods je hojně podporována zmetkovitými lidmi - lidmi bez skrupulí , kriminálníky ,asociály- je jasné proč celá ODS bránila vyslechnutí policisty Tichého váňa íčko VOR V ZAKONĚ,jako Klausík a ztopoř Vaelánek

46 hlasů

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/210411058040326-interview-ct24/

28 hlasů

svazák Nečas estébácký synek - vzor voličů organizovaného zločinu va fakultě ještě v listopadu 89 naháněl studenty do Svazu československo-sovětského přátelství.Byl to ministr práce,co v životě nepracoval.

24 hlasů

špinava ODS--vysledek volby modrych voliču

29 hlasů

Oni to mají hoši dobře rozdělený, domluvili se, že Nečas získá hlasy a Topolánek se pak stane premiérem, protože manželka Nečasovi nedovolí vzít tu funkci (jako kdysi ministra vnitra). Nečas vypadá sice mírněji než Buran, ale je to náturou přesně Kuní ksicht z Mashe - podelanej podrazáček, slouha. Obecně ale figury sem, figury tam - jediná strana, která má program, je ČSSD. Tak ji volím, i když budou všichni pištět něco o Paroubkovi, na kterýho se svádí i počasí. Nakonec se dovím, že on zhypnotizoval Topolánka, aby plácal ty svoje nesmysly a vztyčoval prostředníčky.

33 hlasů

katastrofa!

22 hlasů

Je úplně jedno, že jednání bylo rušeno, česká média by stejně nic jiného nezveřejnila, než pár slov z tiskové konference a Rádio Svobodná Evropa už dávno pro Čechy pravdu nevysílá.

26 hlasů

Udělat to ČSSD a tak to bude v novinářském hnoji týdny na první straně a stojí banda zfanatizovaných, zfetovaných modrých smažek z modrého týmu-dýmu-smradu na Staromáku, ach jo! Novinářská žumpa to ovšem přechází malý článečkem i mafiánského poskoka, mrázkovo Íčko, který ještě žvaní v médiích, místo aby seděl v krimu!

44 hlasů

Svatá pravda,souhlas,výstižné a do poslední tečky pravdivé!!! Bod.

26 hlasů

také vědomě neinformovala tv nova veřejnost o tom ,že svazák Nečas je estébácký synek va fakultě ještě v listopadu 89 naháněl studenty do Svazu československo-sovětského přátelství.Byl to ministr práce,co v životě nepracoval. tak sprostě mediální modrá mafie manipuluje veřejností -- lžou nám do dočí stejně tak zatajily důkazy o napojení mafiána íčka na bosse podsvětí Mrázka

81 hlasů

,,Ted už máme , co jsme chtěli ! Do rachoty zvesela! - Vyhrnme si rukávy, než se kola zastaví......,,...

26 hlasů

Ty musíš trpět, jak to zvířééé! Vypadá to, že jsi čekal ten Mirovo metál. Tak teď tak jedině z plastelíny.

33 hlasů

,,Ted už máme , co jsme chtěli ! Do rachoty zvesela! - Vyhrnme si rukávy, než se kola zastaví......,,...

19 hlasů

tv Nova vědomě lže (ODs 10 mld dárek tv nově od státu) Nečase označila jako pana čistého ,bez žádných aférek : vědomě lžou veřejnosti ---------------------------------------------------------------------------- Nečas vědomě šířil LŽI za ODS pár dní před volbama 2006 http://www.youtube.com/watch?v=8jR22gbigUs protiústavní poplatky zavádět nebudeme socani vám lžou :VAŠE Odss Nečas je jen poskok mafiána íčka a toskánského ztopořence - nezměnilo se nic ------------------------------------------ Pobyt úředníků ve čtyřhvězdičkovém hotelu Vivaldi v Rančířově u Jihlavy, který je údajně jeden z pěti nejdražších na Vysočině, stál 392 100 korun (bez daně z přidané hodnoty). ---------------------------------------------- Nečas a MPSV školení 4 krát dražší než z Harwardu

50 hlasů

Mafie se chová vždy mafiánsky. Kdyby tam byl odposlech, tak by je museli dát bručet. Šlo o velký prachy a koryta.

49 hlasů

Dalo se čekat, že se z diskuse pod takovým článkem stane opět žumpa. Doufám, že ČTÚ stejně vehementně vystupoval a zasahoval, když byl v Praze 2x George Bush, 1x Obama (který teď přijede zase). V jednom z doprovodných vozidel je rovněž rušička nejenom mobilních telefonů. Nevzpomínám si, že bych od tohoto úřadu tehdy slyšel jediného slova připomínek.

47 hlasů

Pravdepodobne ne, protoze se minimalne paragraf 118 zkana o elektronickych komunikacich http://www.digizone.cz/zakony/zakon-127-2005/ na bezpecnostni slozky vztahovat nebude a pojedou v jinem rezimu.

33 hlasů

ODS = organizovaný zločin - kolik chcete dalších důkazů

70 hlasů

ČSSD=Paroubek,Tvrdík,Zaorálek,Gross = uplně to nejlepší co česká politika nabízí.

25 hlasů

Se nedivim v tomhle profízlovanym státě, že je použili.

55 hlasů

Chrchrchr))) chrchr))))chr))ch)) ...---...))))) - konec vysílání!

33 hlasů

No, hlavně že modří ptáci straší negativnosti spolupráce ČSSD a KSČM. Je vidět, že modří ptáci mají daleko od demokracie. Od nich byste se dočkali cenzury a blokování hovorů. Možná i internetu. A podobně.

60 hlasů

I ty soudruhu.Poslouchání cizích hovorů není demokracie.To ti na VUMLu neřekli ?

18 hlasů

Myslíš na tom samém VUMlu, který má ODS v Brně, pro své straníky, co bys ale chtěl od komoušského frajtra Tuplblba, že založí!

35 hlasů

VUML, tak to fakt nevím, ale mafiáni, tak právě tohle opakovali furt a stále dokola. A jeden takovej velkej také říkal, že s Markem stojí i padá. Jinej takovej zase měl třeba 10 mobilů.Tak nevím.

39 hlasů

Právě jsem si prohlédl fotografie ze zasedání výkonné rady a tam v pozadí za Topolánkem sedí Ivan Langer a pozoruje mobil. Asi kontroloval rušení frekvencí. Je to opravdu profesionál ... Jak se říká, není podstatné co ten, či onen řekl ale která svině to vynesla ven. Bylo by zajímavé slyšet jak se vedení ODS baví o nás občanech.

50 hlasů

Situace, ve které se dnes ODS nachází, kdy rezignovala na program a vize, kdy v jejím čele stojí lidé podezřelí z korupce, bývalý ministr vnitra známý pod mafiánskou přezvídkou "Íčko" či člověk řízený o generaci mladším lobbistou, a kdy jsou v boji uvnitř ODS zneužívány informace z policejních spisů, považuji za tristní a ve svém důsledku a ohrožení pro demokracii v ČR vůbec.

69 hlasů

ODS - Osoby Dojící Stát

47 hlasů

ODS - Ohrožování Demokratické Společnosti

53 hlasů

Teď se ukázali, bolševici ODSácký. Ti by s námi po volbách zatočili. TOPka to samý.

98 hlasů

Mafián Langer má vše pod palcem,korupčník intrikán,konspirátor,tohle je pravá tvář "demokratické"ODS!!!!Rozumný člověk si udělá sám úsudek,bohužel na mnohé platí strašit komunisty,přestože tito modří svazáci je v mnohém překonávají!!!

17 hlasů

Langer je na cvýplatní listině majitele heren.Také chuťovka.

16 hlasů

Ivan Langer lobboval pro lidi okolo později zavražděného podnikatele Františka Mrázka. V později zveřejněných odposleších byl jimi označován jako „Íčko“ a podle odposlechů se snažil dopomoci k získání úvěru až tak, že jej museli samotní mafiáni trochu brzdit. Langer označil své chování za možná naivní, zdůvodnil ho patriotismem při podpoře české firmy. Langer za své chování čelí trestnímu oznámení pro podezření ze zneužití pravomoci veřejného činitele a z přijímání úplatku. Podle ČTK obdrželo Městské státní zastupitelství v Praze oznámení od novináře Petr Tomíška. Langer dříve přiznal, že lobboval za podnikatele Luďka Sekyru kvůli koupi stavební firmy Inženýrské a průmyslové stavby. V září 2009 bývalý policejní vyšetřovatel Karel Tichý uvedl, že Mrázek počítal s Langerovou podporou i v případě prodeje firmy Setuza. Langer nedovolil bývalému detektivovi protikorupční policie Karlu Tichému, aby veřejně promluvil o spisu Krakatice, který policie vedla o aktivitách podnikatele Františka Mrázka považovaného za bosse českého organizovaného zločinu. Tichý se na vyšetřování Mrázka podílel a chtěl se bránit nařčením, že údajně stojí za úniky informací ze spisu. Sám Langer ve spisu figuroval podobně jako další vlivní lidé české politické sféry, např. Vlastimil Tlustý nebo Miroslav Šlouf. Langer uvedl: ¦ "S největší pravděpodobností té žádosti vyhovět nebudu moci, protože mi v tom přímo brání zákon,".

79 hlasů

Jelikož k rušení signálu mobilních operátorů došlo v omezeném prostoru v soukromé budově a po souhlasu všech potenciálních uživatelů služeb v tomto pásmu, není tedy žádný poškozený, tudíž nikdo nepodal stížnost. Z tohoto důvodu ani nikdo nedal podnět k řízení ČTÚ, který tedy nemá důvod zahájit šetření a případné řízení.

106 hlasů

Ja podvadet a krast jako Felix, udávat a vydírat jako eM a nadávat jako tralala. Me libila trestna cinnosti sikanovat a pomlouvat. Ja zde chranila krky miliardaru zlodeju Radka Johna, Pavla Bema a knizata. Proto vy muset volila co Ja za minutu naklikala.

26 hlasů

Je tu přece jeden poškozený. Asi to bude nějaká novinářská zruda, která uplatila personál k umístení odposlechu. Jen takový malý dovětek. Topol je vulgární hlupák, ale novynář je ten nesmrdutější a nejhnusnější jidáš, který se může narodit. Novináři byli právě ti co mohou za rozpoutání války v bývalé Jugosláviti, byli to ti co vyzvedli Hitlera a jiné diktátory.

23 hlasů

Jestlipak jste se také tak spravedlivě rozčílíte, když novináři píšou výmysly a nesmysly o Paroubkovi !

57 hlasů

psaním se rozmyslete, jaký mluvnický čas chcete použít.

11 hlasů

A co novináři, čekající v předsálí? Ti nemají svá práva?

40 hlasů

nekecej,jenom klikej!

29 hlasů

Nejsi ty náhodou taky olacenej?? David Zientek, je člen V.I.P. modrého týmu ----http://www.stream.cz/video/355105-david-zientek-vip-clen-modreho-tymu

43 hlasů

Vy jste ale drzoun! Nejsem žádný placený člen Modrého týmu! Vše dělám dobrovolně a z přesvědčení .... Je vidět, že nemáte vychování a lžete lidem, jak všichni rudá socialisté.

14 hlasů

určitě je celej olacenej. co to vlasně je?

12 hlasů

Ty si se hovado nepřeklepnul?

34 hlasů

A co ty bolševický manýry, modrotrdlo?

45 hlasů

Klikej, klikej, pravdu stejně nepřekřičíš.

30 hlasů

Johne, ty jsi byl na té schůzi? Že víš, že "po souhlasu všech potenciálních uživatelů služeb v tomto pásmu". Proč se tedy nepodepíšeš celým jménem? Ať víme s kým z vrcholového vedení ODS máme tu čest.

41 hlasů

ODS zase porušila zákon. Oni si šmejdi myslí, že mohou dovolit beztrestně porušovat zákony.Před volbama jim to všichni připomeneme !!

60 hlasů

Zákon o elektronických komunikacích neříká, že elektromagnetický signál nesmí být rušen. To by bylo proti přírodě. K rušení e/m signálu dochází permanentně a všude. Zákon pouze upravuje, jak postupovat, když je rušením někdo poškozen. Což se v tomto případě nestalo.

18 hlasů

Johne, ty jsi opravdu, ale opravdu demagog jedna báseň. Ty budeš mít nějaké školeni Ička, že?

41 hlasů

Není. Jenom zná zákony, cituje je a nepodléhá emocím.

13 hlasů

On je modrej vůl. :-)))))

40 hlasů

..a korunovanej!!!

53 hlasů

Řešení je nevolit ODS a její béčko TOP09 !

63 hlasů

Volte sexy mozek Paroubka.A zítra se bude tančit všude.

8 hlasů

)))až naše vlajky rudé na stožáry světa vyletí. Pěknej filmeček, quido, musíte být starý, jak (malý) černý uhlí. Něco, jako přerůstlá rozjásaná eM tralala zamlada.

19 hlasů

Psal jsem to tu pořád ODS je strana s totalitními sklony. Tady je jasně vidět, jak by nám to po volbách zařídili. Odstřihli by lidi od informací a dovytunelovali by republiku společně S Topkou, odnoží ODS.

4100 hlasů

Nedělali podobné věci bolševici???

39 hlasů

Myslíš když rušili štvavé vysílání Medka??

24 hlasů

Pouze podobné. ODSmani to dotáhli k dokonalosti.

57 hlasů

Sobě rušičky , lidem povinné elektronické občanky se signálem permanentní kontrolou a monitoringem 24 hodin...tak to je dobrý ! Mělo by to být ale přesně naopak, že ?! Zkrátka a dobře jak Občanská Diskriminační Strana říká - není nad TRANSPARENTNOST...a od kdy budou povinné orwelovské občanské průkazy viz.odkaz článku výše ? Za dva roky ..a tedy jaký rok se bude psát milí ovčané ? Přece rok 2012...dobré ráno přeji všem.... http://www.novinky.cz/domaci/195049-elektronicke-obcanske-prukazy-pujdou-do-obehu-az-za-dva-roky.html

104 hlasů

modrej slota nahradi modryho slotu to je asi tak fšechno

52 hlasů

Modrá banda bolševických tupců

69 hlasů

Já si naopak myslím,že funkcionáři ODS by měli k mobilu fasovat i rušičku.

54 hlasů

A nemohli by se zrušit s celou svou partají? Ti mladší by mohli ještě stihnout dělat manekýny nebo společníky (ti z plagátu třeba tu svlíkací skupinu za hudebního doprovodu Bendl, Bartoš atd.). Krásná představa a k tomu ty rozkvetlý stromy.

51 hlasů

Pravda to vyšlo levněji!!!

30 hlasů

v nadpisu se pise o tom, ze rusicka byla pouzita nelegalne, dale v clanku ze to MOHLO byt v rozporu se zakonem jak tomu ma rozumnet???

59 hlasů

Rozumejte tomu tak, ze pisalek potrebuje "sokujici" titulek, aby mu na to lide klikali. Tyden uz je proste sprosty bulvar.

19 hlasů

ODSS smí všechno, zapamatujte si to!

110 hlasů

To je omyl, soudruhu! Všechno smí jedině KSČSSD vedená svým vůdcem Paroubkem! Pamatuj si to, jinak se po vítězných volbách můžeš šeredně spálit, protože pamatuj - kdo nejde s vůdcem, jde proti vůdci!

80 hlasů

Neuklikej se modrý onanisto, půjč tu pumpu za Mirkovi!

28 hlasů

No konečně! Už jsem se obával.že se Paroubek do téhle diskuze vůbec nedostane.

32 hlasů

To máš z toho, Jaryne, jak jsi tu furt fixloval ty příspěvky a díval jsi se u toho na ty bojovky. No, zkrátka ti asi definitivně v tom tvým "Orlím hnízdě" jeblo, dupačko a "oranžový pyžamo" atp.!

25 hlasů

to jarda si jeste vetsi blbec nez jsme doufali

31 hlasů

Běž raději zase masturbovat,modrý osle.

52 hlasů

Co do toho motáš Paroubka? Drž se tématu, modrej blbe.

42 hlasů

Hloupý Jardo!

39 hlasů

Jardo rušičko, nějak ti to podupává. A zjistil jsi, proč měli v tom svým Orlím hnízdě ty rušičky, když je ti vše jasné? PS: Ale, že tu terminologii fakt ovládáš - jak vzornej bejvalej!

41 hlasů

slepičí mozku :-))

69 hlasů

oranzovej bezmozku

11 hlasů

Člověče, nejdřív žádáš o poradu a pak když ti tu radu dají, tak jseš sprostej - tohle je protiprávní!

38 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov