VIDEO: Malý konzervativec Miki se obul do ČSSD i Klause

04.06.2009 15:50 Původní zpráva Aktualizováno 04.06. 17:16

UVNITŘ VIDEO. Dvanáctiletý Mikuláš se stal nenápadným hrdinou mítinku ČSSD. Pustil se do fundované kritiky socialistů, která mu nakonec vynesla sympatie i u ideových protivníků.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • SA (557 hlasů) 07.06.2009 17:03

    Pro dementy typu Martin,Petr,Prudič a další:Je mi vás líto protože...

  • SA (556 hlasů) 06.06.2009 02:00

    No to si snad dělá kozy?Ať se radši učí do školy a nehraje si na...

  • Baron Samedi (439 hlasů) 04.06.2009 19:56

    sám to víš, když sis během pár minut naklikal 350 hlasů, viď? :-)

  • C4 (423 hlasů) 04.06.2009 18:57

    Polovzdělaní zfanatizovaní fašisté z ČSSD se opět ukázali,ovšem...

  • Duslo (181 hlasů) 04.06.2009 16:57

    Příznačné. Příznivci ODS mají názory puberťáků. Jednoduché a...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

chudáci rodiče, myslím si že ho vychovává pouze matka bez otce ambiciozní, nekompromisní,emancipovaná,feministka s moderním myšlením minimálně na pozici managerky v nadnárodní společnosti, která si prokousává karieru přes postel.(bohužel i takové lidé zde žijí.)

10 hlasů

Co je tohle za čuráka ? Ve 12 ti letech se zajímá o politiku ? Mě v tomhle věku zajímaly úplně jiný věci, a to mi je 16. Podle mě je to vyprasenej magor, kterej si hraje na politika. Mít ho poruce, tak mu asi rozmlátim hubu. Strašnej čůraček.

15 hlasů

Pro dementy typu Martin,Petr,Prudič a další:Je mi vás líto protože debilie a idiocie se dá léčit.A zvlášť pro ty pitomce co nevědí kdo je nácek:Běžte si radši vyhonit ptáky a nehrajte si na politologa ale radši si zajděte za psychiatrem nebo sexuologem.Kdo by asi tak čet něco jako Mein Kamf než nácek,tlustej nažranej a přežranej nácek.Dobytek tlustý prase na kterrým neni poznat jestli je to zadek nebo vobličej.

557 hlasů

Klobouk dolů, Miki, ve 12 letech můžeš vykazovat nadstandardní přehled do bezvědomí a plácání po zádech může možná bejt i příjemný, ale věz, že až Tě dostatečně využijou a vyždímají, s úsměvem Tě zahodí jako loutku. Budeš pak za pitomce nejen jim a svýmu okolí, ale hlavně sobě. Dej si na to bacha a nepřestávej to čekat, mladýho člověka to zlomí jak špejli. Mládí se dá strávit daleko užitečnějš, ale vybral sis sám - konec iluzím, bejby, vítej v politice.

31 hlasů

Největší dement na všech fórech a ještě si to naklikává.

44 hlasů

Zasraný modrý fakan,zblblý dementní ODS. Spadni osle hlavou na zem ať se probereš. Věnuj se základní škole,úměrně ke svému věku,debilku,co ty asi víš o životě ? První tři dny nemocenské zadarmo,když živíš rodinu,poctivě pracuješ,platíš daně !!! Na co si tady hraješ fakane.

50 hlasů

tak to je sranda, rozmazlenej frocek co se moc dívá na televizu a pak reprodukuje. nic víc v něm nevidím (jo snad ještě že u tý tv dost žere), tudíž nechápu že je z něj někdo unešenej.

38 hlasů

Vajičkaři – dementi co ještě nemají volební právo a chtěli akorát prožít troch adrenálinu. No a ještě tohle, co ještě ani neví co je volební právo. To jsou trumfy ODS

23 hlasů

Takže v podstatě tak jak to dělá většina dospělých. Ale ti mají většinou menší přehled, protože si už tak moc nepamatují.

27 hlasů

Netušil jsem, že se Vondra dokáže natolik zmenšit.

44 hlasů

Vypadá to že se nám v Praze urododilo... Cartman hadra :-)

31 hlasů

Doufal jsem, že uslyším myšlenku, slyšel jsem jenom opakování frází... Jistě, na svůj věk není normální - tedy v průměru, ale připomíná mi spíše Jirotkova malého trosečníka na pustém ostrově : "Bohdá, že žízní nezahyneme !" Šestileté détě, které říká " Bohdá že...atd", je totiž zjev z říše strašidel, hroznější než bezhlavý hrabě,bílá paní nebo baskervillský pes, a jsem přesvědčen,že jenom ta okolnost, že se to všechno odehrávalo na maličkém ostrově, zabránila ostatním trosečníkům, aby se od toho dítěte nerozprchli na všechny strany, křičíce hrůzou. Konec citátu. Co výstižnějšího napsat ???

72 hlasů

Tak tohle je konečně kvalitní názor, který se vyskytne mezi tou plytkostí, humusem , vulgaritou a agresí tak jednou za rok. Kdybych mohl, dal bych vám tisíc hlasů. Ještě bych to doplnil ve smyslu toho, že o to více vyniká obludnost a podlost ODS která za tím vším stojí v pozadí.

40 hlasů

Je to obyčejný pošahaný špekoun co opakuje naučené fráze. Nechal bych ho týden o hladu, jenom by mu to prospělo.

39 hlasů

Zajímavější by byl pobyt Topolánka a Cartmana někde na ostrově kde se o sebe musí postarat sami... Moc by mě zajímalo kdo z nich by koho sežral dřív - rozhodně by to prospělo jim oběma... ...i lidskému druhu.

35 hlasů

No to si snad dělá kozy?Ať se radši učí do školy a nehraje si na nácka-vždiť to taky píše na lide.cz že ho baví číst si knihy o nacistech a že chce dělalt politika v Německu.Ať přestane žrát jako dobytek a zhubne-tlustý nažraný prase.Jediný co zná je cpát se a koukat na tlustý baby v pornu.Dobytek.Vypadá jako když mu je 42 a ne 12.

556 hlasů

Výborný, typická česká reakce dítěte, pokud se někomu nevyrovnám znalostmi tak zaútočím na vzhled...ale myslím že jeho tím nerozhodíš ! naopak...fandím mu a názory typu "porno, tlusťoch atd." těm se můžu jenom vysmát. A že ho baví knihy o historii?? Někdo se z ní dokáže poučit, druhý nechápe a zkouší svrhnout názor chytřejšího...Podle mne si idiot který se povyšuje nad 12ti letého kluka. Takže dále platí "podle sebe soudím tebe"

28 hlasů

Za tento text by se styděl i vůl a chytřejší osel by to raději ani nenapsal, aby se jeho soukmenovci nemuseli za něj stydět.

57 hlasů

Každej nemůže bejt na zvířátka jako ty...

26 hlasů

To že si čte knížky o nacistech znamená že je nácek? Tomu se akorát řiká koníček ty gumo! To že by chtěl dělat politiku v Německu je docela normální věc - tam je aspoň nějaká politická kultura a neni to jak u blbejch na dvorečku (u nás). Vyjadřovat se k tomu jak vypadá ti moc nepřísluší, to může udělat akorát pablb. Nic o něm nevíš a soudíš. Tohle neni názor, to je akorát urážení...

29 hlasů

Když je Rath obdivovatel Hitlera, tak tohle je nacista ! Úplně stejné ! Nebo snad ne, protože tenhle nenadává na ODS ?

53 hlasů

Ono obdivovat Hitlera a číst si knížky o nacistech je trochu rozdíl...

52 hlasů

Kdyby blbost kvetla, tak jste samy kvitek.

51 hlasů

Toho chlapce asi doma krmi syrovym masem. Je to hruza.

61 hlasů

tady to vidite. Dvanactilety kluk ma vic rozumu, nez vsechny ti nenazrani oranzovorudi orangutani :-D

50 hlasů

Včera jsem absolvoval mítinky ODS i ČSSD v Ostravě. Mítink ODS absolutní propadák. Nepřišla snad ani stovka lidí. Kde je ta ze strany ODS deklarovaná podpora mas, tak to opravdu nechápu. Na mítinku ČSSD bylo lidí podstatně, podstatně více. Přišli i "vajíčkáři" ale pouze vyřvávali a pískali. Taková děcka! Přikládám fotografie z mobilu. Kde je ODS a kde už ČSSD zajisté poznáte. http://picasaweb.google.cz/sdfotky/20090604?authkey=Gv1sRgCMCuw-bFo9yv5wE# Musím to pro jistotu ještě zopakovat. To proto, aby tady zase modré ptactvo nezačalo vyřvávat o masové podpoře ODS :-)))

37 hlasů

normalni socdem propagace.. tohle posilate na vsechny weby copy paste...

23 hlasů

koho ze mi ten kluk pripomina ? Jo uz vim maleho pionyra.

67 hlasů

Tak pánové a dámy klobouk dolů. 100 voliču ČSSD má stejný inteligenční potenciál jako jeden kluk :-DDDDD

55 hlasů

Pokud to posuzuje někdo po právě provedeném ironovém výplachu dutiny lebeční, tak jo !

27 hlasů

Taky vám připomněl "Andílka" od Dana Landy? :-)

60 hlasů

No bože Hašek,Gross,Rath mají ještě zapomenuté přezuvky ve školní šatně a taky jsou velezkušení.

52 hlasů

Maly chytrolin je syn jakehosi Vrany Jaroslava, nejvetsiho nacka s nejmensim perem na svete.

64 hlasů

Ty řeči o nějakym fotříkovi co je nácek, který tady máš si nabouchej do kecek, i kdyby to byla pravda, tak je aspoň vidět, že demence rodičů nejde s dětma. Věřim, že tvoje rodiče můžou bejt inteligentní, ale slušnýmu chování tě asi nenaučili, když tady pomlouváš 12-ti letýho kluka, kterej se nemůže bránit. Škoda mluvit...

28 hlasů

Tenhle chtrolín bude nejspíš ze zkumavky, podobně jako Marek Benda a Saša Vondra. Dárcem nyní zmrazeného spermatu je Mamula, který kdysi obohatil Severní Moravu o kluka s gulema

99 hlasů

Urážet jsem nechtěl, ale tady si nemůžu pomoct...Ty asi taky budeš ze zkumavky, když se v tom tak vyznáš. U Mikiho to tak nebude, ale u tebe jsem si jistej na beton, kam jsi nejspíš z tý zkumavky i dopad - rovnou na hlavičku. Když už ses tady zmiňoval o tom "dárcovství", tak tim tvym bych ani nehnojil, nic hezkýho by z toho nebylo - akorát by z toho vyrostl plevel, tak nezáviď Mamulovi. Jinak bych tě moc rád viděl jak s nim debatíš, pohořel bys jak papírovej čertík (to neni urážka, to je fakt!). Toť vše... Měj se Kájo

24 hlasů

Pro Tebe už asi nemělí skumavku, proto jsi tak špatně dopadl. Těm, které menuješ, nevidíš ani na kotníky.

26 hlasů

Nejprve se nauč česky, ty debílku a pak kritizuj druhé!!!

38 hlasů

Priznivci CSSD a KSCM, vy fakt nic nechapete. Velice me mrzi, ze nekteri lide nevidi vubec nic. Jooo a vzpominate na zenu p. Paroubka, jak prohlasovala, ze nekdo chtel lincovat jejich psa? Tady to bylo v pohode. Ale ze se vyjadri klucina, tak je to hned spatne. Zamette si pred vlastnim prahem...

30 hlasů

lynčovat ! Ne linčovat ! A co má společného paní Paroubková a jejich pes a vymaštění vejcovrhači s tímto trochu prdlým klukem ? To máte za úkol z Jánského vršku každou diskuzi otočit na Paroubka, nebo jste sám tak blbě iniciativní ?

29 hlasů

Nejhorší je, že ať volíte co volíte, vždy z toho bude dort modrého pejska a oranžové kočičky.

28 hlasů

co socan, to sektář. ParoubEGG je jejich guru a sežerou mu všechno. I kdyby sám ParoubEGG zastřelil kočku na křtu vlastní knihy, tak mu to odpustí...

33 hlasů

Typicky pádný a věcný argument inteligentního a vzdělaného voliče ODS.

48 hlasů

bla,bla,bla

52 hlasů

Včera jsem absolvoval mítinky ODS i ČSSD v Ostravě. Mítink ODS absolutní propadák. Nepřišla snad ani stovka lidí. Kde je ta ze strany ODS deklarovaná podpora mas, tak to opravdu nechápu. Na mítinku ČSSD bylo lidí podstatně, podstatně více. Přišli i "vajíčkáři" ale pouze vyřvávali a pískali. Taková děcka! Přikládám fotografie z mobilu. Kde je ODS a kde už ČSSD zajisté poznáte. http://picasaweb.google.cz/sdfotky/20090604?authkey=Gv1sRgCMCuw-bFo9yv5wE#

75 hlasů

Hlavně že jsi byl u oranžových.

31 hlasů

Nerozumíš psanému textu: byl u modrých i oranžových, bambulo.

41 hlasů

Super klučina, fandím mu. Škoda že mu někteří závidí a nemohou zkousnout, že je ve dvanácti inteligentnější než oni třeba v produktivním věku. Že, vy všichni intelektuálně nesmělí, co se posmíváte třeba za to jak vypadá. Typicky buransko-český přístup. :)

35 hlasů

já tedy ve 12 letech už koukal po holkách a po s.učitelce,kterej byly vidět přes silonky chlupatý nohy. Politika mi byly šumafuk. Nerozumím tomu,jak někdo obdivuje toho buřtíka,kterej místo Křemílka nosí tričko POLIZE ! Já a profesor Klaus tč president,tvrdíme,že je to opravdu,ale opravdu prázdný a falešný !

35 hlasů

Roztomilá cvičená opička, tatínek chlapečka naučil a on papouškuje.

45 hlasů

Kdyby si měl uši, tak ve videu řikal, že se na něj táta vykašlal. A kdyby si ho znal, tak víš, že je to jeho názor a že se o to opravdu zajímá. To neni jeho problém, že ty si ve 12 žádnej neměl a hrál sis na pískovišti s barbie. Škoda že takovejch lidí neni víc, co maj svoje mínění a nebojej se za nim stát. To by tady hned bylo líp.

25 hlasů

To jste v té inteligentnější části voličstva všichni takoví blbci, kteří neumí základy gramatiky ?

29 hlasů

Tomuhle co píšeš, tomu sám doopravdy nemůžeš věřit. Pokud ano, tak je to zase jeden z důkazů inteligenčního deficitu modrého příznivce.

37 hlasů

Jako cvičená opička je výborný. Jinak o praktickém životě ví prd. Co takové děcko v životě zažilo. Pokuste se zavřít ho do klece a vystavovat v cirkusu. Určitě budete mít úspěch.

47 hlasů

Opravdu vydařený modrý maskotek. Klon Bendy s Vondrou.

72 hlasů

Na něco tak provokativně obludné a blbého může opravdu přijít ODS a její myšlenkový trust. Vajíčka se neujala, nastupují "argumenty". A s vajíčky ani s touhle tlustou opičko nemá ODS nic, ale opravdu nic společného. Jen se divím, že tam nasadili takovouhle příšerku. Jak vidno tak už nemají ani normální přirozené děti.

57 hlasů

vidím ,že opravdu většina oranžgutánů jsou paranoici,lečíte se někdo,myslím kolektivně?

50 hlasů

nn šš

46 hlasů

vypasené prasátko s vymytým mozkem, už od mládí čte propagandistické letáčky modré šance,smlouvy s voliči,a takhle to dopadá - uvědomělý malý zarytý modrobolševíček -i hitler se změřil na mládež -stejně jako topolánek a langerem

77 hlasů

To je opravdu Modrá síla.

42 hlasů

ble,ble,ble

46 hlasů

modre junge po uzavěrce předneslo básničku pro svazaki novynaře až jedmou vyroste pruvody dohoni take se leninu hluboce ukloní po teto větě zazněl freneticky potlesk pote dostal m junge nabídku od marcely vlaštovki vystupovat v televiznim klubu mladych po boku soudruha m janečka ktery pronesl větu co je to za předčasně zestatarleho mladeho muže?????????????

37 hlasů

vymytej mozek ve dvanácti letech,to je skutečně síla,mládež hitlerjungend-jak nábožensví -sekta mafie Ods

60 hlasů

Tyden.cz = hlásná trouba ODS

58 hlasů

Dnes jsem absolvoval mítinky ODS i ČSSD v Ostravě. Mítink ODS absolutní propadák. Nepřišla snad ani stovka lidí. Kde je ta ze strany ODS deklarovaná podpora mas, tak to opravdu nechápu. Na mítinku ČSSD bylo lidí podstatně, podstatně více. Přišli i "vajíčkáři" ale pouze vyřvávali a pískali. Taková děcka! Přikládám fotografie z mobilu. Kde je ODS a kde už ČSSD zajisté poznáte. http://picasaweb.google.cz/sdfotky/20090604?authkey=Gv1sRgCMCuw-bFo9yv5wE#

55 hlasů

Že se vůbec zabýváte tou oranžovo-modrou mafií, která se navenek škorpí av zákulisí společně rozkrádají republiku. Co takhle dát šanci jiným a tyhle kreatury poslat do rpopadliště dějin? P.S. ten nesmysl s pěti procenty v těchto volbách neplatí, tak proč volit "menší zlo"? Použijte svůj mozek a vykašlete se na tuhle bandu karieristických sviní

30 hlasů

Takové zázračné děti pamatuji velmi dobře, byly nám dávány za vzor, je to takový novodobý Pavka Morozov

69 hlasů

tak nám média vyrobily další celebritu. Skoro jako synáček Jany Mrencové, prokuristky agentury Producentské centrum Profil Mariánské Lázně s.r.o., kterého můžete vidět tu moderujícího akci KSČM, tu předává děkovnou kytici Václavovi Klausovi a k jehož 18.narozeninám přišel tomuto rozežranci do hotelu Imperial v Ostravě potřepat pacinkou i tehdejší hejtman MS kraje Tošenovský. Socani taky nepřišli zkrátka, Miloš Skácel jr. moderoval za tučný bakšiš i jejich akce.... Slovníkem paní Mrencové by se dalo shrnout.... ku_va, hlavně ať to ty svině zaplatí (a to jsem v citaci velmi jemný). Akcičky jsou dokladovány poměrně častou inzercí v Deníku a Právu.

54 hlasů

Nejsem si uplne jista, kde jste na tohle vse prisel. V kazdem pripade je to vas nazor, ktery Vam v zadnem pripade nebudu vymlouvat. Ale toho kluka znam. Prvni vec je ta ze sice moderuje akce KSČM nebo CSSD ale jde pouze o penize. Proste kazdy nejak vydelava nebo snad ne? To ze predava kvetiny panu prezidentovi mi neprijde jako nejaka silena zaminka k tomu, aby jste z toho cloveka nutne musel delat neco co rozhodne neni. To ze se umi prodat a umi vydelat penize jeste neznamena, ze je to clovek sympatizujici s vyse uvedenymi stranami...

43 hlasů

Ten vypasenej fracek tam měl pořádně dostal na holou prdel a mazat domů.Teda jestli má rodiče,tak to musí být asi třída.Toho asi nemohl nikdo porodit.ten se vyskytl,jako ti pukavci.

47 hlasů

Brejličky se mu mlžily, zato jedničky se mu množily, dobře maloval, skvěle žaloval, tenhle andílek malej debílek.

67 hlasů

Není to náhodou zase jenom předvolební taktika ODS?.Ten kluk přesně ví,co má mluvit.Nnení to náhodou divný?Nebože by to byl synáček z bohaté rodinky,které topol pomáhá?.Ten,kterej chudým bere a bohatým dává.

54 hlasů

Že by to bylo to tajné zahradilovo eso?

72 hlasů

Tajné Zahradilovo eso je kardinál Vlk. Bohudík si neuvědomil, že není v Polsku nebo na Slovensku, kde mají biskupové národ na dálkové ovládání.

70 hlasů

ten kluk je genialni :) za to muzou ty internety.

62 hlasů

ty jo ,tady je zase squadra,už ,aby bylo po volbách a vy jste se mohli vrátit k propíjení soc.dávek.Volební právo by měl mít jenom ten ,kdo platí daně,to by tady byl klid.

70 hlasů

A z těch jenom modoocí blonďáci atletických postav, co ? To už tu taky bylo !

30 hlasů

šš nn

32 hlasů

Nápodobně. Ovšem ve Vašem případě k ojebaním lidí a státu. Chtělo by to další 48, aby podobní diskutéři byli zavření do blázinců. Lágry si necháme na Ty větší zloděje !!!

59 hlasů

potrefená husa,spíše husák se ozvala

28 hlasů

.. co je to za moudreho, predcasne vyspeleho mladeho cloveka?? kam se podela hudba, mlady muzi, hamburgowiteho exterieru... omniatempushabent... ten trik s detmi uz dela pawlina wolfowa vulgo filipowska... to je jeji patent , ma snad i tantiemy za to, ne??

63 hlasů

to tlusté dítě nemanželský syn Saši Vondry ? Neměl pusu šejdrem?

50 hlasů

nulová tolerance, neznáš? Zavedl Myrda v r. 2003.

47 hlasů

Ten hoch má jistě vlhké sny, kde se mu zjevují nazí Topolánek, Řebíček, Dalík a Berlusconi. Až bude velký, bude také takový jako oni.

77 hlasů

Něco tak obludně ošklivého a tlustého jako je ten malý modrý pašík se hned tak nevidí. Také svíjející se Tupolánek je zážitek na dlouhou dobu. Doporučuji shlédnout http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/na-podporu-ods-vystoupili-topolanek-i-bem/380614

50 hlasů

Tupolánek tam odporně skřehotá, fuj!

64 hlasů

Brrr! Tohle dělat ve 12 není normální! Měl by se vakašlat na ODS a jít se někam proběhnoutt! Až mu bude 18 a do té slavné ODS vleze pozná synek, pokud nebude úplně zabedněný jako Němcová anebo se nenechá asimilovat Langrovci, Nečasi atd. pozná co je ODS za svoloč! Do doby než mu bude 18 je to jen veselá atrakce!

68 hlasů

Hlavně aby nepoznal co je za svoloč u socanů , tuhlevá o jednom říkali, že je peďák...Mohl to být jen kec, samozřejmě, kdyby z nějakého záhadného důvodu nelhal o tom že Ďuričko nemá mladou dceru :-)

38 hlasů

Ještě že ty všem ukazuješ jaká je ODS plná slušňáků, poctivců a intelektuálu! Jen díky tobě ji bude hned volit o 128% lidí více!)) A nezapomeň si naklikat! To největší známka poctivosti!

49 hlasů

Copak socfašounku, vlastní medicína vám smrdí? :-)

47 hlasů

Hned se pozná příslušník těch inteligentnějších a slušných voličů ODS ! Především podle toho jak se slušně vyjadřuje ! Prase !

60 hlasů

..mírumilovní, dřív než by jsi někoho urazil radši by jsi si jazyk uřízl, mírný, klidný, vůbec si nevymýšlíš a nepodvádíš! No prostě model ODSáka na pohled! Vzor všem lidem!

69 hlasů

Ten by mohl dělat předsedu ODS už teď a nenadělal by tolik škody jako Myrda Gulovič Topolhánek.

72 hlasů

ODS má nového maskota.

97 hlasů

Oblíbená četba tohoto nebohého hocha - www.ods.cz, www.idnes.cz, virtually.cz a nejšvihlejší blogy na idnes.

88 hlasů

S fašistickými zmrdy se nediskutuje, tam je rána pěstí do obličeje úplně v pořádku.

85 hlasů

tohle patřilo níže, tenhle chlapec je náhodou sympaťák. Na rozdíl těch vylízanců alespoň dokáže používat mozek.

49 hlasů

Nebo i jiné části těla.Jinak intelektuální úroveň tvých příspěvků se nedá upřít.

42 hlasů

Nevím jak komu, ale mě ten chlapec hrozně připomíná Marka Bendu.

53 hlasů

Příště předvede ODS cvičeného koně, který nám podle neviditelných pokynů cvičitele z ODS spočítá zadlužení země, pokud budou vládnout socani, a frkáním a hrabáním vyjádří nevoli k těm, kteří nechali spadnout vládu :-)))))

104 hlasů

Nenaklikávej si, je to ubohé.

46 hlasů

Typická reakce odéesáka ! Všechno, co je proti nám, je podvod a lumpárna, protože my to tak děláme taky, žejo !

38 hlasů

Jen ho nechej, uleví se mu od přetlaku :-)

57 hlasů

Ty si klikač ještě větší, ale tebe nemá cenu krtizovat, protože jsi nesvéprávný, takže by to bylo házení perel sviním.

61 hlasů

Nebuď tak infantilně teatrální, ty náš veliký perlosviňoházeči...Nebo tě snad taky vyvolila vyšší bytost, jako tuhlevá jednoho obtloustlého nemocného paranoika? :-)

33 hlasů

sám to víš, když sis během pár minut naklikal 350 hlasů, viď? :-)

439 hlasů

Milý oranžový mazlíku, neber svět tak komplikovaně a konspirovaně, modří mazlíci se taky neradi předřou.Stačí napsat v googlu anonymouse :-)

21 hlasů

Jsem líný nainstalovat Operu nebo nějaký http hammerovací program, ale jinak OK, dokázal sis, že jsi mladý a úspěšný. To mají modří mazlíci rádi. Jo a pracné to nebylo ani bez toho.

48 hlasů

Aby ti to nebylo líto s těmi tvými pracně naklikanými 20 hlasy :-)

22 hlasů

díky C4, to nemuselo být :-)

25 hlasů

Cvičená dvanáctiletá opička. Chudák chlapec. Možná, že by to chtělo prozkoumat domácí prostředí ve kterém to nebohé otylé dítě žije.

51 hlasů

I Nicolas Talman Ďuričko žije v divném protředí, když ho na procházku bere neurotický nevlastní otec, který ho při pouliční rvačce málem vyklopí.

56 hlasů

"Podívejte se na mě. Jestli jsem přišel jako od táboráku. To oblečení něco stojí. Boty, šaty, košile. Dámy a pánové, nechci se vás dotknout, kdo z vás to má?!" Tak tupý plebsové, koukejte mě volit ať se mi zvedá životní úroveň, protože, kdo z vás na to má :)))

76 hlasů

Infantilní úderka ODS na výklad ideologie ODS bohatě stačí :-)

65 hlasů

Paroubkova posedlost svou vlastní vyvoleností obdobně jako u Hitlera ,Rahova obhajoba programu ČSSD skrze politiku Adolfa Hitlera , navázání přímé spolupráce s nacionálně socialistickou diktaturou v Sýrii a Vůdcem vybičovaní zdivočelí oranžoví sympatizanti zuřivě napadající jako zvěř vše co je v opozici :-)Kdo by je nevolil,že? :-)))Studenti vajíčkem politika , polovzdělaný socfašoun pěstí do obličeje dítěti.

30 hlasů

S fašistickými zmrdy se nediskutuje, tam je rána pěstí do obličeje úplně v pořádku.

51 hlasů

Jistě fašounku, nic jiného od vás zfanatizované oranžové zvěře nikdo ani nečeká :-)

37 hlasů

nejste nic jiného než banda fašistů, říká to i pan prezident, a ten ví všechno

71 hlasů

Ano zdivočelý socfašounku, kdo není oranžový je nepřítel :-) ... Bež si bouchnout aspoň do zdi, třeba se ti uleví od oranžového tumoru v hlavě :-)

49 hlasů

Polovzdělaní zfanatizovaní fašisté z ČSSD se opět ukázali,ovšem tentokrát své primitivní zvířecí pudy jakž takž drželi na uzdě, kluk nedostal rovnou pěstí ani ho neodvedla Paroubkova SA jako v Brně, pouze se projevovali svůj primitivismus vulgárními posunky :-)Tyhlety oranžové tvory by měli ukazovat v zologické zahradě s cedulkou "Volič ČSSD" a "Pozor kouše " :-).

423 hlasů

bych te kopl do prdele blbe,asi jsi s tech corkaru kolem tupola blbe

16 hlasů

C5 pro C4. C4ko je vidět, že máš pěkně vymasírovaný mozek. Vypadá to, jako by jsi byl příbuzný nebo dokonce obdivovatel Langra. Máš podobný slovník. ODSka to je něco pro tebe, tam se ztratíš v davu. Za tento přednes ti dávám minus a snaž se na sobě zapracovat.

17 hlasů

Vážená redakce, tohle se tady běžně přechází, zatímco napsat něco podobného příznivec levice, tak si tu neškrtne. Není vám to trapné?

37 hlasů

Jebe ti? :-)

74 hlasů

Neboj ,nevolím oranžgutany :-)

21 hlasů

Prohlašuji že jsem idiot. Váš C4. Souhlasíte li klikněte.

142 hlasů

Toz socansky klikacu, trocha sem srovnal skore.

21 hlasů

Maly velký hlupák .Je to spíš reklama na prasečí chřipku

39 hlasů

Dalík je minulost, teď stojí za Topolánkem Miki ;-)

49 hlasů

KAŽDÝ REŽIM MÁ SVÉ PIONÝRY A SVAZÁKY. A je jedno jestli mají hnědý, rudý nebo modrý šátek či košili. Princip zůstává stejný. Kdysi odříkávali pionýři celé pasáže na oslavu komunismu, dnes jiný prcek velebí třeba ODS. Ten tělnatější chlapec je svým způsobem zajímavý, ale nic víc. I na konzervativní názory a pohled na svět musí člověk dozrát, mít určité zkušenosti. Takhle jen opakuje to, co si někde přečetl, co slyšel, co mu řekli rodiče. Nic víc. Fakticky je to jen to jen takový papoušek, nedomrlý mudrlant.

84 hlasů

Spratek se naučil pár frází , zasloužil by po tlamě i s rodiči. Něco tak blbého jsem dlouho neviděl. Jsem volič levice....určitě ne ČSSD....

76 hlasů

zvláštní, že vždycky největší debilové v diskuzi mají nutnost svěřovat světu své bolševické volební prereference, zřejmě z pocitu vlastní jedinečnosti a výjimečnosti. do gulagu a aspoň na měsíc na zkušenou s každým takovým komunistou.

22 hlasů

To je na tobe hned videt...

26 hlasů

Dvánáctiletý klučina s dobrým přehledem a nekonfliktním chováním jasně ukázal, že je na vyšší argumentační i intelektuální úrovni, než většina našich politiků.

29 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Budoucí předseda ODS

36 hlasů

no hlavne tricko POLIZEI, to asi tak hovori a jeho "prislusnosti" muhehe

68 hlasů

Mikuláši,fakt jsi frajer.těch některých přispěvatelů níže si nevšímej.moje přaní kterého se nedožiji, je změnit volební zákon na 15let a minimální IQ 110.ubude populistických skorodiktátorů a bude líp, i těm hloupějším-důvěřivějším.co ty na to???

39 hlasů

agi,nevyprávěj,že jsi z toho buřtíka na větvi. Normální 12 letej kluk,má spousty zájmů,ale určitě ne ODS a Topolánka ! Mně se v 12 už líbily holky,ale žebych miloval s.Husáka a s. Štěpána,to ani náhodou.

34 hlasů

A musí být každý jako ty?

18 hlasů

Tak nevím, jestli se mám smát nebo brečet, čeho se ještě do voleb dočkáme !

60 hlasů

Koukam, ze roste dalsi JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola, to snad neni mozne :)

33 hlasů

Chlapeček a jeho svobodná či rozvedená matka si koleduje o budoucí malér. Chlapeček je obezní, ve snaze vyrovnat se dospělým a ukotvit se v mužském živlu , který mu tak zoufale chybí, velmi čte náročné materiály , plné textů , kterým rozumí jen mělce a oslabuje si zrak. V pubertě si z něho , tlustého a brýlatého budou dělat urostlí a u žaček oblíbení spolužáci zlou legraci. Zlou, jak jen může být dětské zlo kruté. Bude frustrovaný z marných pokusů o sblížení s krásnými děvčátky ze třídy. Frustraci si ponese do dospělosti , kde se dostane na vysoký politický post, ze kterého se bude těm urostlým a u žaček oblíbeným spolužákům mstít.

60 hlasů

Paroubku,mluvíš ze své zkušenosti????

29 hlasů

Tím myslíš druhého pana Paroubka? :-)

22 hlasů

Hehe, to je vtipné...tak, kdopak klučinu nastrčil? :-) Tohle je kachna. Vypasená, doslova.

35 hlasů

Je smutné co dokáží naši vrcholoví politici / napříč politickým spektrem / ukrást. I dětství.

35 hlasů

Socky a videli jste, co tam na nej ukazal ten dedek? Asi vam to unikol, ze ano? At je to jak chce, dite reklo co chtelo a ze to je v mediich, za to on nemuze. Takze prestante o nem mluvit spatne.

53 hlasů

Ten klucina mi pripomina Kvida z Bajecne leta pod psa :))

34 hlasů

Táta ho to doma učí,tak je kluk informovanej,nebo myslíte,že ve dvanácti letech má prožitá komunistická léta?Kyby mu rodiče raději dopřáli dětství a necpali mu do hlavy politiku.Taky řval,žádné třinácté důchody!!!,jako ostatní nezletilci?Ani lidom,co celý život dřeli pro tuto zemi nedopřejou trochu přilepšení.

32 hlasů

Nemusi to byt rodice. Trosku Vam unika, ze dnesni deti velice dobre ovldaji internet a jsou jako houby. Tudiz si vse mohl precist na internetu. A pokud dosel k takovym zaverum, tak to je fajn.

35 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Chlapečku, bež si zahrát fotbal, zkusit první cigáro, nebo osahávat holky ze třídy. O tom je život, nenech si ukrást ideology z Jánského vršku , kteří se neštítí zneužit kohokoli či cokoli pro svůj prospěch, svůj jedinečný život a především prchavé mládí.

58 hlasů

Nejsem zastancem socanu,ale nechapu proc Tyden a dalsi servry omilaji porad dokola pred.volebni akce CSSD.Nejak mi schazi dnesni fiasko ODS na Masarykovem namesti v Ostrave?Proc Tyden mlci?

60 hlasů

Tady není nic těžkého na pochopení.Jediná ČSSD za peníze daňových poplatníků dělá co může,aby uhryzla co nejvíce voličů.No,ale není ji to nic platné.Za dva dny to projedou na plné čáře.

28 hlasů

Zatímco Topolánek to platí ze svého, žejo !

17 hlasů

Každý má v torně maršálskou hůl. Tohle je budoucí předseda ODS

34 hlasů

Tohle nemůže být příznivec ODS vždyť tam jsou jenom mladí štíhlí krásní mafiáni

44 hlasů

Co všechno ODS ještě nezkusí za triky. Po té konzervované jitrnici chybí už jen mluvící papoušek a počítající jezevčík.

120 hlasů

Neporušuje náhodou Týden volební zákon? Myslím zákaz propagace před volbami. Už jste to dnes udělali jednou s tím flanďákem a teď s tímto konzervativním buřtíkem. I když nevím, jestli ten zákaz vůbec platí. Bydlím v Praze u Anděla a teď tady zrovna šaškuje ODS a její nohsledi s nějakou kampaní. Jejich oponenti jsou slušní, žádná vejce ani výkaly vzduchen nelítají. Ti zloději a mafiáni by zasloužili nejmíň doživotní Bastilu.

47 hlasů

To se díváš z oken Lihového domu?

51 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Ten chlapec by se měl spíš proběhnout po parku,potřeboval by to jako sůl a ne dělat ze sebe takového mudrlanta. Jeho rodiče bych chtěl vidět.

39 hlasů

Zajímavá záliba dvanáctiletého dítěte. Copak dělají rodiče? Jinak pořád lepší než by fetoval, pil, kouřil a kradl.

78 hlasů

Je to odeessak, krást začne až později.

52 hlasů

za to socky delaji bordel uz od mlada

27 hlasů

tak to jede!!!!! je to kanon!!!!

31 hlasů

Proč někteří, co uráží toho kluka, nedokážou respektovat názor člověka, který celkem fundovaně diskutuje a neuráží, byť je to dítě a zastává pro ně opačné názory?

52 hlasů

1) protoze to neni nazor jeho 2) protoze dva protichudne nazory nemohou byt oba spravne 3) protoze kdyz budu bez nadavek zastavat svuj nazor ze 1+1=48 tak to neni duvod k respektu. 4) Protoze tvrzeni neznamena nic, tvrdit muze kazdy co se mu zachce, zduvodneni, byt schopen dolozit ta tvrzeni, to je jedine na cem zalezi.

37 hlasů

1) To, že to není jeho názor, je jen tvoje tvrzení. 2) Tenhle bod nemůžeš považovat za argument, to je blábol. 3) Taková argumentace je taky nesmyslná, ten chlapec netvrdí očividnou a prokazatelnou lež, ale zastává názor, který v tomto státě podporuje velké procento dospělých lidí - politika není exaktní věda (není to ani věda), takže tvoje přirovnání taky neplatí. 4) Ad 1)

21 hlasů

Na to, že je to dítě, má realistický pohled na věc naprosto bez emocí a zaujatosti. Mnoho lidí by my mělo jeho schopnost závidět. Dá se proti takovým argumentům vystupovat sprostě?

30 hlasů

protoze to josu zku...rveny bolsevici a ti se takhle chovali a budou chovat vzdycky!!!!

25 hlasů

vy jste kapitalista a jedine co obsahuje vas prispevek je vulgarismus, tedy nadavate sam na sebe

36 hlasů

Souhlas s alergie. Rodiče by měl spíš toho kulaťoučkého chlapečka poslat na odtučňovací kúru v zájmu jeho zdraví a ne z něj dělat kašpárka před celým národem.V tomto věku za něj odpovídají rodiče. Je to jejich vizitka.

46 hlasů

Laro ty jsi volek. Nebo kravka? Máš mu co závidět. na jeho inteligenci nedosáhneš. Bravo

30 hlasů

papouskovani nazoru jinych nevyzaduje inteligenci

38 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Kalousku, ty a tvých 93 příznivců jste opravdu jednoduší soudruzi. Na víc než na špinění druhých se nezmůžete, není-liž pravda. Paní Manka je podle stylu svých příspěvků kultivovaná dáma, která má vlastní rozum. Kdo z vás to má???

27 hlasů

Pane Kalousku, děkuji za Váš nápad i jehorealizaci, že se Vám podařilo oddělit plevel od zrní. Jsem rád, že s Mankou k Vám nepatříme.

53 hlasů

Vidíš, kolik máš příznivců? Gratuluju Ti.Jsem moc ráda, že jsem nekomformní.

47 hlasů

Příznačné. Příznivci ODS mají názory puberťáků. Jednoduché a instantní.

181 hlasů

vypadá jak malý Parpupek

27 hlasů

Vypadá jako Manka. Právný IQáč. :-)

56 hlasů

Jo, máte pravdu. Na Mance je inteligence znát stejně jako její absolutní absence u vás. Ten kluk je chytrý a to vás musí strašně žrát. Vy jste jistě starší než on a rozum nikde, to je průšvih, co?

30 hlasů

To je správnej dement :-)

93 hlasů

Janičko, je mnohem menší d.než Ty .Proč sem píšeš, když i 12ti letý kluk má daleko větší přehled než TY.Nepřipadáš si trapně? Vlastně odpovím za Tebe. Asi ne. Na to, abys poznala svou trapnost, se musíš ještě hodně učit.

69 hlasů

Manko ! To není Cipísek,ale to je ten novej Japonskej robotek ! Když já měl 12 tak jsem si hrál v uhláku na horníka a když tobě bylo 12 tak jsi se koupala s nafukovací kačenkou. Politika a topol nám byli ukradenej !

57 hlasů

Mamko Manko, kde mám ty loupežnický kalhoty? Vypralas je konečně?

58 hlasů

Ano Cipísku, pojď domů, umyju Ti i prdelku, abys je neumazal

33 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Ty bys neudelal ani karieru v JZD jako traktorista ty IDIOTE!!!

31 hlasů

Ale on také ne. Bože, vy si myslíte, že tenhle kašpárek, který není ani dítě ani dospělý, to někam může dotáhnout. Ve dvaceti se bude léčit na interně či na psychiatrii.

55 hlasů

Ti jeho rodiče musí být určítě míň trapní , než Karel. Pochlub se, co umí Tvoje děti.

57 hlasů

Pětiměsíční a tříletí také mají své názory, novináři rychle pište další nesmysly.

62 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Jj, kdyby vsichni meli takovej prehled jako Miki, tak by to bylo o necem jinem a politici by se mozna bali.

62 hlasů

Čí je ten sličný hydrocefalusek? To je Jančíkovo? ;-)

84 hlasů

:-)) velmi povedené, chachááá

33 hlasů

Tak tohle byl mazec... to je jediné, co k tomu mohu říct, aby můj příspěvek nebyl pro nevhodný obsah vymazán

67 hlasů

Vymyvat mozek detem uz od mala, totez delali komunisti ve skolach, proti tomu protestovali studenti v roce 89, totez delaji radikalni muslimove s imitaci vrazdiciho MickyMouse - nemoralni.

68 hlasů

Právě jsem se vrátil z mitinku ODS v Ostravě na Masrykově náměstí. TO BYL TRAPAS! Jestli v tom jejich Městečku řešení bylo 100 lidí, tak to hodně přeháním. Konečně jsem si ověřil v praxi tu ODS deklarovanou "podporu mas". Kde byl Miki? :-))) Večer se pokusím uveřejnit fotky z mobilu.

78 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Malej Miki představuje reprezentativní vzorek voličů ODS.Ještě,že se neopřel do Paroubka,že je tlustý.

87 hlasů

Ty zase reprezentativní vzorek KSČSSD.

44 hlasů

Před padesáti lety by měl pionýrský šátek, nebyl tak vyžraný, ale nesmysly by plácal stejný. Jenom s jiným znamínkem.

123 hlasů

Nesmysly tu plácáte, velevážená Alergie, především vy. Ale s rudým šátkem na krku jste se před padesáti lety na rozdíl od toho pozoruhodného kluka nenaučil přemýšlet hlavou. Pořád se divíte, že vás, rudochy, označují za méně inteligentní. Co si má ale člověk po přečtení takového slabomyslného příspěvku o vás myslet?

69 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Jak je možné, že 24 hodin před volbami Týden pouští předvolební agitaci ?????????????

143 hlasů

proč? Protože Týden jest Týden a kdo ho kupuje ať si nestěžuje. Ať žije demokracie a demokratická soutěž názorů! Zdravím

61 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 13/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov