Roztříštěná levice
Šlouf se vysmál Zemanově šarádě s ČSSD

30.10.2013 06:38 Rozhovor

Jeho někdejší dítě, strana SPOZ, která pomohla na Hrad Miloši Zemanovi, je v rozkladu. Bývalý Zemanův věrný stín Miroslav Šlouf, který skončil v prezidentově nemilosti, však přemítá o návratu do politiky. V rozhovoru pro on-line deník TÝDEN.CZ komentoval i současné štěpení ČSSD a vysmál se Zemanově roli v současné šarádě s ČSSD.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Helena Dvořáková (17 hlasů) 30.10.2013 07:41

    Papaláše Šloufa jsem opravdu nikdy nemusela, je to schopný (zároveň...

  • np np (14 hlasů) 30.10.2013 06:55

    Jen pockej Sloufe. Na tobe si mstivy Mylous jeste smlsne. Ale bude to...

  • Jacques Clouseau (12 hlasů) 30.10.2013 07:01

    Šlouf dráždí holou nohou chřestýše...ví toho asi na Miloše víc, než...

  • np np (11 hlasů) 30.10.2013 07:54

    Slouf je mozna byvaly komous, ale na rozdil od Zemana mu to mysli...

  • Olga Musalková (10 hlasů) 30.10.2013 07:50

    Neměl by jít Zeman s Haškem na psychiatrické vyšetření ?

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

koho chleba jíš toho píseň zpívej tímto směrem jde naše politika sponzoři dávají do politiky peníze a čekají z toho zisk ,vůbec jde do stran moc peněz i od státu a to je jádro pudla ta politika podle toho vypadá už skoro všichni zapoměli proč tam jsou a stát podle toho vypadá kapitalismus předminulého století

0 hlasů

směje se tak sám sobě, gaunera nastrčil a nyní se diví? co to je za lůzu?

1 hlas

Je čas, aby Šlouf napsal knihu. Mohla by se jmenovat "Zeman a já", nebo "Jak jsme kalili"...

0 hlasů

Zakomplexovaný, mstivý a frustrovaný synek opuštěné samoživitelky, podobný ožralému parchantu Gottwaldovi, zničí svoji mateřskou partaj i lůzovitou malomocnou sockovitou třídu, která si ho vynesla na hrad, jako použitý nepotřebný kondom na cestě za Ural. Skončí stejně bídně, jako jeho buranský vzor, včetně vyhazovu z Maus-olea. Z toho Maus-olea ho bude vyhazovat stejná nepoučitelná lůza, která si ho tam uložila a která teď blije do éteru podle jeho taktovky.


Už není co znárodňovat, arizovat, ani rozkulačovat, privatizovat, vyvlastňovat, tunelovat či jinak uloupit. Budou jenom „rýt držkou v zemi“, leniví a stádovití lumpenproletáři, neschopní si ani společný kibuc založit.
Proč by je měli Němci či Rusové živit? Spolu s Němci zaplaví smrdutou českou kotlinu retenční hydroelektrárnou v Hřensku s chovem českých kapříků, hornaté Sudety společně dosídlí Noví Rusové s ohroženými přímořskými Evropany nebo z Ruska a z Německa vypuzenými muslimy a zdegenerované a líné čecháčky přesunou k Jeniseji, aby neplakali, že zůstali na suchu.

Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných, žlučovitých, i zemanovských socek v pracovní době to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují loupeživý komunizmus či jiný „většinový“ systém a zapomínají, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale trojbarevnou bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Levicoví lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí bez olupování těch úspěšnějších. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.
Nejzkorumpovanější jsou čeští stádovití voliči: za guláš a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli.
Putin s Merkelovou postaví retenční hydroelektrárnu v Hřensku a v zatopené Kotlině se budou chovat osvědčení kapříci pro celou EU. Hornaté Sudety osídlí Noví Rusové a údolní čecháčkové se přesunou k Jeniseji, kde už má Zeman vyhlídnutou parcelu.

Pokrytecké tanečky šamanských gottwaldovských „politiků“ kolem větší adresnosti politického systému pro naivní voliče i sockovskou hladem bučící lůzu,:
Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - avšak bez jakékoli zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu záměrně rozdrobených obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina, i když on ovlivňuje životy milionů občanů, kteří jsou nuceni ho akceptovat. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 170 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

1 hlas

To by bylo fajn, ale to stádo si něco takového dobrovolně nezvolí. To by se nejprve museli postavit na vlastní nohy (aby zvolením něčeho takového netratili) a toho jak sám píšeš, nejsou schopni. Takže je to hezká, ale naprosto nereálná teorie.

1 hlas

Tak jsem se vrátil z volebního výletu a musím radostně konstatovat: Tak vám to, bolševici, zase nevyšlo!

10 hlasů

Šlouf je gauner a mafián, ale tentokrát má pravdu.

6 hlasů

Neměl by jít Zeman s Haškem na psychiatrické vyšetření ?

10 hlasů

Porucha osobnosti se nedá léčit. Alkoholismus jen se souhlasem dotyčného, tedy pokud neohrožuje sebe nebo své okolí - možná by se nu Zemana nějaká právnická klička pro detenci našla. :-).

7 hlasů

Papaláše Šloufa jsem opravdu nikdy nemusela, je to schopný (zároveň všeho) muž - ale když jsem viděla, jak ho Zeman kopnul do zadku a nechal kopat i všechny ty Mynáře - tak mi došlo, že ještě horší je Zeman. Dvacet let pro něj Šlouf odváděl špinavou práci, vždycky mu sehnal peníze, lidi, zajistil mu prezidentskou volbu - ale pak se Zemanovi nehodilo to jméno Šlouf vedle jeho jména, tak dělal, že ho nezná. Šlouf se opravdu teď může zemanovsko-haškovské taškařici jen smát a může si vlastně dovolit cokoli, protože ví na Zemana za ty roky všechno.

17 hlasů

Jednou bude Slouf na cele pluku ktery bude oblehat prazsky Hrad.

0 hlasů

Jen aby ho chudáka něco nepřejelo.

3 hlasy

Souhlasím s vámi slovo od slova!!
Jsem značně zakyslý. Co mne ale trochu chlácholí je to, že ve druhém kole prezidentské volby jsem prostě nemohl volt jinak. Zbývalo mi nevolit a nebo Zemana. Udělal bych to tak zase! Chtěl bych vidět Šalamouna :-), jak by si s tím poradil:

4 hlasy

Prosim, premyslej potichu, zabranis aby te povazovali za blazna.

2 hlasy

Pan Susa alias zakysly Salamoun:-)

6 hlasů

Slouf je mozna byvaly komous, ale na rozdil od Zemana mu to mysli hlavou a dokaze rozpoznat hranici, za kterou nemuze. Zeman jedna v afektu a nevi, kam muze zajit. Mysli si, ze muze vsechno.

11 hlasů

Bývalý komouš je jedině mrtvej komouš,ještě jsem neviděl jeho parte.

1 hlas

Z takových podporovatelů jako jste vy má jistě Kalousek i kníže radost a přeju vás právě jim!!!!!!
Ačkoli tento váš příspěvek dává smysl, bravo, tak ty další jsou projevem vaší nezkrotné blbosti a neomalenosti! Poskočte si!

3 hlasy

Jen pockej Sloufe. Na tobe si mstivy Mylous jeste smlsne. Ale bude to jiste legracni, protoze mas vic rozumu, nez vsichni Zemanovci vcetne Hradniho opilce dohromady.

14 hlasů

Šlouf dráždí holou nohou chřestýše...ví toho asi na Miloše víc, než kdokoliv jiný, že může být k svému bývalému pánovi tak drzý. :-)

12 hlasů

Chrestysem nemuze byt ozrala troska.

4 hlasy

Když má světlou chvilku, vynýšlí intrikánské msty všem nepřátelům, tedy všem lidem.

4 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 10/2024 najdete >