Mladé političce hrozí. Na Andělu ale vejci házela jiná

01.06.2009 19:45 Původní zpráva Aktualizováno 02.06. 12:00

Místopředsedkyně Mladých konzervativců Lucie Litomiská dostává výhružné esemesky a e-maily proto, že ji na internetu kdosi nařkl z házení vajec na pražském Andělu. K tomu se však přiznala jiná dívka.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • extremismus ods (162 hlasů) 01.06.2009 21:52

    teroristi -extremisti z Facebooku -otevřeně vyzývali k násilí,k...

  • tereza (137 hlasů) 01.06.2009 20:06

    hele modry blbecci, kde jste byli, kdyz se psalo o tupolankove nahote...

  • Baron Samedi (132 hlasů) 01.06.2009 20:50

    Nicméně Mladí konzervativci oficiálně násilí vůči ČSSD podporují, viz...

  • Jana (125 hlasů) 01.06.2009 20:16

    Demagog jsi ty, hloupá studentská husičko, a ne Paroubek....

  • CEVRO (123 hlasů) 01.06.2009 20:53

    V Cevru se školil i vyděračský hochštapler a obdivovatel nacistických...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Vážená redakce, uvědomujete si, že mázáním příspěvků které nejsou ani vulgární ani nevhodné, ale ve skutečnosti pro vás nepohodlné, škodíte demokracii jako takové? Pravdu neumlčíte i když budete příspěvky mazat o sto šest. Možná si ani neuvědomujete, že tím vlastně škodíte i sami sobě protože čím víc bude přituhovat, tím víc bude ohrožena v budoucnu i vaše svoboda slova.

37 hlasů

Přečtěte si svůj příspěvek 2.1 -17.57 hod. Takto dáma nemluví , ani mladá dáma .Zřejmě jste to co říkáte , že nejste a patříte tam , kam říkáte , že nepatříte . I ten bordel jste se znažila udělat na veřejnosti . Prosí redakci vulgární článek této ,,dámy,, nemazat ať si jej mohou přečíst i ostatní.

47 hlasů

Nepleťte se prosím. Uvedla jsem jen ta samá slova z minulého příspěvku, který byl namířen proti mně..Ten byl ale smazán - jestli jste si nevšiml / nevšimla.

55 hlasů

Když nic, tak ten tvůj vztyčený prostředník na té fotce normálnímu člověku úplně stačí, aby si udělal úsudek co jsi zač.

49 hlasů

Jo, máš bod...Za ten jedinej se stydím...Ale za zbytek se nestydím ani trochu.

43 hlasů

Váš příspěvek 2.6 - 21.49 hod. zde jste všechny , kteří mají odlišný názor nazvala primitivy Gut Jarkovský by z Vás již měl trohu radost , ale takto nazývate i lidi s vysokoškolským vzděláním , kteří žádný vulgární příspěvek nenapsali .Trochu pokory by neuškodilo . Komu není zhůry dáno v lékárně nekoupí .

42 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Na této stránce 47 názor od horního přízpěvku . Každý nový příspěvek posune tuto perlu níž .

61 hlasů

Tak koukám, kolik tady bylo odstraněno příspěvků co nemají modrý nádech . Bravo redakce. Ať žije modrá demokracie!!!!! Ale buďte ujištěni, že se to zanedlouho obrátí i proti vám pisálkové. Chce se mi z toho co se tu za dvacet let stalo zvracet.

88 hlasů

PŘESNĚ TAK CELÁ EVROPA CHCE SOCIÁLNÍ SYSTÉM PRO VŠECHNY------ ZBOHATLÍCI TŘESTE SE NEBUDEME KVŮLI VÁM HRYZAT ZEM

46 hlasů

nejak tu od slecny nevidim JEDINE slovo omluvy, ze by se snad chovala nevhodne. vzdy sla jen delat bordel mezi nejake duchodce, a kdyz se ty socky branily, tak se nedala. statecna to divna, hrdinka anonymni!

77 hlasů

Jo, a ještě děkuji všem za podporu :-) Je od Vás milé, když se mě zastanete :-)

54 hlasů

A mimochodem, slečno Aloho. Kromě toho, že jste statečná, tak Vám to i velmi sluší!

31 hlasů

Ten vztyčený prostředník jí opravdu sluší. Celý Mirek Topolánek.

42 hlasů

Díky :-)

37 hlasů

Upozorňujeme všechny diskutující, že i diskuse má svá pravidla. Mezi ty rozhodně nepatří urážky. Pro ty, kteří to nepochopili: Vaše příspěvky byly a budou smazány.

40 hlasů

Bereme na vědomí, příště už budeme psát pouze příspěvky oslavující šťastné modré zítřky. Ať žije ODS, slavná pokračovatelka toho nejlepšího co v tomto narodě je.

52 hlasů

Nedělejte si z nás prdel pane, my tu nejsme pro srandu králíkům.

26 hlasů

I diskuze? jak vas tak, mila media, ctu, tak asi JENOM diskuze. Venku na ulici si muze clovek nadavat, jak chce, a hazet, co chce... vase objektivita koukam vzdy pred volbami znatelne polevi, cest vyjimkam.

38 hlasů

S primitivama se nemá cenu bavit. Proto přestávám diskutovat. Je až neuvěřitelné, že je vás tolik...

34 hlasů

Pokud někdo nemá stejný názor není zákonitě primitiv.Má li spoustu lidí názor jiný , tak by jsem o tom svém správném popřemýšlel . I vzdělaný člověk může býti pěkný gouner .

45 hlasů

Pokud považujete za diskusi to co jste vyváděla u Anděla, tak kvám není co dodat. Ještě bych vám doporučil navštívit encyklopedii a přečíst si co znamená výraz Aloha. Budete se divit, ale je to pravý opak toho, co jste předvedla. Mimochodem slovo primitiv se spíše hodí na vás a vaše chování.

84 hlasů

Slecne bych pripomnel, ze diskutovat MOHLA, a sice na mitinku strany, kam prisla. Misto se tam, s prominutim, chovala jako reznicky pes. Trhala duchodcum transparenty z rukou, strkala se se s nimi, hazela vajicka politikum na podiu do obliceje a s trumpetkou se snazila zajistit, aby pritomni neslyseli ani slovo. Kdyz si to nechteli nechat libit, a trumpetku ji zabavili, zacala se s nimi rovnou rvat, pravo-nepravo, vek-nevek. To je chovani nevychovaneho spratka, co jeste nepochopil, co je to demokracie a svoboda projevu. Spratka, co zazil prilis malo na to, aby vedel, ze i pro jiny nazor mohou mit lide sve legitimni duvody. Spratka, co je prilis mlady, aby chapal, ze i on jednou bude v duchodu a bez valne perspektivy, vdecny za stranu, ktera mu nabidne alespon neco (narozdil od tech ostatnich). A za mladez, ktera se k nemu bude chovat slusneji, nez se choval kdysi sam, protoze tohleto byl HNUS. Nejsem duchodce, je mi 32 let, ale vase extempore mi poradne hnulo zluci. Co jste dokazala a zazila, ze si prisvojujete pravo diktovat starym lidem, co si maji myslet, a jakou stranu si mohou prijit poslechnout? Co vite o jejich osudech a zivote? Vase nechutne chovani musel "oznamkovat" uz i sam prezident - nestydite se aspon trochu? Ani mne neprekvapuje, ze tajite sve jmeno - jako kazdy spravny davovy srab.

81 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Aloha znamená v řeči domorodců ahoj, vítejte, na shledanou, lásko. Všude na Havajských ostrovech to slovo uslyšíte. Je výrazem lásky, přátelství a pohostinnosti Havajců. To všechno ta Nanynka co se tu chlubí s těmi výtržnostmi co prováděla u Anděla beze zbytku splňuje. Aloha v modrém podání.

78 hlasů

Ministr financí Miroslav Kalousek je v Poslanecké sněmovně dlouhodobě znám jako inteligentní a vtipný člověk. V lednu 2009 si udělal legraci z celého národa. A nepochybně jde o vtip roku. Jím řízené ministerstvo financí rozeslalo tiskové prohlášení, v němž tvrdilo, že deficit hospodaření státního rozpočtu dosáhl za rok 2008 rekordně nízké částky 20 miliard korun (oproti plánovaným 70 miliardám). Ve stejné zprávě ministerstvo prohlásilo, že se jedná o nejnižší deficit v hospodaření státního rozpočtu od roku 1997. Řada novinářů a analytiků začala okamžitě s vážnou tváří tvrdit, že se jedná o jasný výsledek vládních reforem, jež začaly platit 1.1.2008. Všechno je ale jinak. Jenže se to nikde nedočtete. Není to cenzura, jen se nezveřejňují informace, které se nehodí. Nejsou dostatečně trendy. Koneckonců, Miroslav Kalousek zakládá novou stranu, která má na koaličním hrbu ODS překonat 5% hranici a zachránit českou pravici. V časově a metodicky srovnatelné řadě nebyl schodek státního rozpočtu uváděných 20 miliard, ale 67,5 miliardy korun. Za jeho „redukcí“ nebyly reformy, úspory ani vyšší výběr daní, jen účelová změna zákona č.218/2000 Sb., schválená během roku 2008, jež umožnila deficit účetně a jednorázově snížit o 47,5 miliardy korun. Kdyby se podobného průhledného rozpočtového triku dopustil ministr za ČSSD, byl by na prvních stránkách novin a ekonomické redakce by z něj nepochybně udělaly podvodníka roku. V tomto případě se vše přechází decentním mlčením.

39 hlasů

Prvním signálem o tom, že s tvrzením ministerstva financí není něco v pořádku přitom byly už údaje o celkovém deficitu veřejných financí v roce 2008 v mezinárodně srovnatelné metodice ESA 95. Ačkoli ministerstvo tvrdilo, že rozpočet státu skončil nejnižším deficitem za posledních deset let, celkový schodek veřejných rozpočtů byl 1,5% HDP, tedy vyšší !!! než v roce 2007, kdy dosáhl 0,6% HDP při schodku státního rozpočtu ve výši 66,3 miliardy korun. Připomínám, že v roce 2007 ještě nezačaly Kalouskovy a Topolánkovy reformy a stát hospodařil beze změny podle rozpočtu, který připravila ještě vláda Jiřího Paroubka v srpnu a počátkem září 2006. Dalším indikátorem byl vývoj výše veřejného dluhu. Zatímco v roce 2006 činil podíl veřejného dluhu na HDP 29,6 %, v roce 2007 28,9%, po zahájení „reforem“ a „redukci“ deficitu se zvýšil !!! na 29,8% HDP.

35 hlasů

Jeste jako special pro Henryho bych pridal uroven toho statniho dluhu http://www.mfcr.cz/cps/rde/xchg/mfcr/xsl/vrsd_dluhova_statistika_9927.html

33 hlasů

Henry Kissinger: Jsi úplně mimo ČSSD patří schodek i rok 2007 koncipovám na 88 nebo 91miliard a skončil 66 miliard, protože růst HDP byl větší. Schodek rozpočtu 2008 byl 67,5 miliardy Tech uvádených 19,4 to je jen takovej trik Kalouska.

33 hlasů

hlavne deficit a statni dluh jsou dve ruzne veci. statni dluh se v letech 2007-2008 zvysil o 200 miliard.

37 hlasů

o tom triku vim, rezervní fondy...

48 hlasů

Studentka Nina z Prahy. Jasně. A chodí s tím Pepou z Hongkongu.

33 hlasů

Neurážejte tu slečnu jak házela vejce, jednak je od ní sympatické že se přiznala a neschovává se za anonimitu na internetu jako vy, dále že si stojí za svým a hlavně jí to nikdo nemůže mít za zlé, páč si Paroubek za to své chování vejce zaslouží. Chci vidět co budou řikat vaše děti, až se dozvědí, že dluhy které musí splácet zavinila vaše milovaná strana.

58 hlasů

je to zrůda

64 hlasů

Díky :-)

27 hlasů

Díky :-)

58 hlasů

Díky :-)

60 hlasů

Neschovává za anonymitu. Studentka Nina. To bych vo sobě moch říct taky.

36 hlasů

Nic proti tomu že se přiznala. Ale ten tvůj blábol, že si Paroubek něco zasloužil je demagogie. Já vím Paroubek si dovolí mít jinej názor tak je ho potřeba zlynčovat co?

44 hlasů

vlada ods za dva roky zvedla statni dluh o 200 miliard. vlada cssd zvedla za 8 let statni dluh o 600 miliard v tom ale hradila transformacni naklady po klausove privatizaci. takze ano nase deti nepochopi jak nekdo muze volat o dluzich a hlasovat pro ods

50 hlasů

pokud s tim mate problem, tak vysvetluji, deficit sr je pouze ucetni hodnota. statni dluh je realna vyse zadluzeni zeme.

36 hlasů

2006 je ještě z dílny čssd, 2007 - 66, 2008 - 19, čili ani né stovka... letošek nemůžeš počítat, to je jiná situace, jinak je dobré si uvědomit, že za vlády čssd jsme 6% rostli a přesto byly 100 milardové shodky

29 hlasů

Ha ha . Musím tě šmoulo opravit v 2008 nebyl schodek 19,4 miliardy,ale 67,5 miliardy

32 hlasů

http://www.patria.cz/Zpravodajstvi/1337755/statni-rozpocet-v-roce-2008-vyrazne-nizsi-deficit.html

39 hlasů

Vite vubec co je to statni dluh ? Protoze vy pisete o deficitu statniho rozpoctu. Statni dluh ods navysila o 200 miliard za dva roky hospodarskeho rustu, i loni CR dosahla rustu 4%

47 hlasů

henry, reknete mi presne o kolik se zvysil statni dluh v roce 2007 a 2008, ty udaje jsou na strankach ministerstva financi. a pak pochopite jak pisete nesmysly odvolavanim se na deficit sr. Pokud to neumite najit tak vam s laskou pomohu, jen reknete.

60 hlasů

státní dluh a deficit jdou ruku v ruce, jinak: http://cms-consulting.org/dluh/dluh-CZ.htm

38 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Asi mi to nebudete věřit, ale v životě jsem nezkusila žádnou drogu...Nadávkami a urážkami vyjadřujete pouze svou úroveň...Asi nemáte žádné pádné argumenty...Ale není se čemu divit..Jste si vlastně podobní...Vy Paroubkovci...Argumenty žádné...Jenom urážky a nadávky...Jo, a rozhodně mám vyšší ambice než skončit někde v bordelu, jak říkáte..

40 hlasů

Ta fotka je dobrá. nečekal jsem, že splníš slovo. Dík. Víš, nejsme všichni "paroubkovci". Mně třeba dost vadí ten tlak na Lisabonskou smlouvu (kterou trochu znám). Nelíbí se mi, a nelíbí se mi lidé, kteří nám jí chtějí "natlačit" do hlavy. Dvě rady:nedělej jiným to,co nechceš, aby lidé dělali Tobě a pak, dávej si na ty fotky pozor.Superprojekcí obou se dá na určitém pracovišti poznat, je-li to jedna a táž osoba.Ahoj

40 hlasů

ty jsi mě rozplakala. Za to vy šmoulové jste učinění andílci. Jakej je z tebe andílek jsi nám předvedla dostatečně.

40 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Och, kde jsou ty argumenty, na které čekám???? Asi Vás žádné nenapadají, než to, že jsem si hodila vejcem...A už jsem hned ''feťačka'' a ''kunda'' a čeká mě bordel... Prosím, neztrapňujte se.

39 hlasů

Kašli na ty komouše a pojď na kafe Aloha 32100@centrum.cz

31 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Každý kdo nechce plati 50% daně(výrok pana Jandáka) volí v sobotu ODS

31 hlasů

Ale ty nemáš s čeho vole neděláš vyžiráš rodiče

66 hlasů

každá lež dobrá? ODS jsem volil 1x v životě a dost. Dám to socdem. a moje dvě děti taky

65 hlasů

V pátek dát hlas ČSSD a pak čekat až do neděle(22:00) Bude to asi boj o kazdej hlas. Přiznivci ODS už asi nenechají svou ODS na holičkách tak jako na podzim 2008. Tak pokud bude v pátek hezky nejdříve nez pojedete na chalupy jdete odvolit a volte ČSSD.

36 hlasů

Jsem starý a úplně čumín na tu novou generaci agresivních cynických mladých. Kolik jich je? Podle počtu jejich příspěvků v různých diskusích to vypadá, že většina. Tomu ale nevěřím. To by byl konec zbytků slušnosti v Čechách. Tyto běsy se tu asi mezi námi zkrývají od pradávna. Vždy se ukáží, když je někdo rozfouká. Nepochybně to bili topolánkovci, ta banda proradná. Odhaduji, že až bude tato mládež stará jako já, tak ty jejich děti na ně půjdou minimálně s klackama.

44 hlasů

hodně mladých dnes je agresivních, hodně mladých nemá svůj názor a nechá se zblbnout , viz teď ty organizované akce Mladými konzervativci. Ale taky je třeba vzít v úvahu, že třeba sem píše řada mladých pod různými nicky, těch sprostých hlupáků zas není až tolik.

62 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

něco pro Tvou radost - skákni si na Janský vršek, Topolánek bude rozdávat foto s podpisem - své akty z Itálie.

68 hlasů

Jen do socialistu! Nam komunistum to jen pomuze. Cim vic vajec na socialisty, tim vic hlasu pro komunisty.

28 hlasů

Komunisté rozlezlí do všech politických stran spojte se!

36 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

jedna modrá svazačka jako výtah k popularitě užívá vrhání vajíček, její kolegyně z pardubicka šla na to po žensku-nechala se školit od Don Juana Macka, viz bulvár: http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-domaci/89700/macek-si-stehoval-novou-blondynku.html

42 hlasů

Mluví svatou pravdu,nebyla sám jsem je viděl v kině , jak sedí vedle té slečny z ilustračí fotografie a drží se za ručíčky . V ručičkách držely popcorn.Tak a bublina splaskla.

31 hlasů

Házela jsem to vejce, svého činu rozhodně nelituju. Mimochodem, příznivci ČSSD mi vytrhli trumpetu z ruky a nechtěli mi ji vrátit..A pak další fanda ČSSD mi dal pěstí do hrudníku...Kdo je potom tím hulvátem??? Stojím si vždycky za tím, co dělám....Jinak je mi líto té holky, která dostává výhružný emaily...

30 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Proč nedá redakce Vaší fotku? Ne z "akce" ale civilní. Nám je jedno, že je to Nina, co byla na Andělu, ale v centru Nový Smíchov v multikině. Musíte lidem dovolit srovnání. I když, konzervativci a v Praze....lidi co na práci, byť třeba učitele, nemáknou. Jo, tak mobilem domlouvat kšefty z hospody,určovat provize a dávat čísla účtů. To konzervativcům jde.

86 hlasů

Neboj, svou fotku jsem dnes poslala do redakce, jelikož mě o to požádali. Tak ji tam třeba zítra budeš mít, jestli ta zpráva bude ještě aktuální..Mám na ní schválně stejnou mikinu...

53 hlasů

Copak tvoje maminka a babička, jak jsou hrdé na svoji dcerku, studentku, která hrdinně brání svou trumpetku před důchodci. To je ale šaškárna.

64 hlasů

Ahoj Aloha, štve mě že jsem nebyl někde poblíž tebe, chránil bych tě před těma dotěrnejma komoušema, doufám že se ti nic nestalo a že jsi v pohodě a nemáš žloutenku od tý důchodkyně co tě tam kousala.

25 hlasů

Ahoj Lukáši, škoda že jsem nebyla poblíž, píchla bych tě šroubovákem do oka.

22 hlasů

To Důchodkyně : To snad nemyslíte vážně?!! Vám nestačí, že mě kousáte do ruky...Ještě musíte hrozit Lukášovi, který se k situaci nějak vyjádřil...Úroveň některých lidí mě fakt zaráží...

52 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Ahoj..Díky Lukáši :-) Jsem v pohodě.. :-)

35 hlasů

Zaa své chování byste se měla stydět.

52 hlasů

to nepište důchodci se odstranují.,velice demokretické když ve svém příspěvku se dotknete jen trochu jejího ega,my jsme jen povl.

22 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Za své chování se rozhodně nestydím...Stydím se příznivce ČSSD, které jsem měla tu čest potkat na Andělu...Byli vulgární a agresivní...Ten starý pán mě udeřil pěstí do břicha, paní mě kousala do ruky...Mnoho dalších pokřikovalo nadávky...Je to pod úroveň.

31 hlasů

Tak dík, Nino...mimochodem co Ti dva, to také určitě nebyl pan Myslín, viď. Péťa, Ašot a Nina, slavná sovětská trojice kamarádů na celinách.( O nich nám prckům tiskli příběhy..) Kdyby ses, Nino, pana Havla a Paroubka zeptala, jak chce udržet ziskovost národní ČSA, kterou mu směrnice EU nařizuje privatizovat "stůj co stůj", tak bych Ti možná i fandil. Ono je lze zesměšnit. Sociální demokraty .Ale nesmíš lidem ubližovat. Zvlášť starým,ať už si o nich myslíš cokoli. Tschu3.

51 hlasů

Co se týče Myslína: http://myslin.blog.idnes.cz/c/86438/Jak-ze-me-udelali-extremistu.html (Nemusíte tomu věřit, ale svědectví, že byl v té době v Ostravě údajně existuje.)

23 hlasů

Nevím, jestli jsem jediný, kdo si ještě z médií pamatuje jeden z prvních vaječných incidentů z roku 2000. Možná ano, protože v tisku se nyní v souvislosti s novou vaječnou kauzou o něm nic nedočteme, píše Petr Pospíšil. Dva mladí anarchisté tehdy s výkřikem "Máš na rukou krev" hodili vejce na americkou ministryni zahraničních věcí Madelaine Albrightovou. Ta měla na Masarykově universitě převzít jakousi cenu za přínos pro diplomacii. Ani jeden pán ji vejcem nezasáhl, byli tvrdě zpacifikováni ochrankou, zatčeni a obviněni z trestného činu výtržnictví. Po necelých dvou letech byli odsouzeni k podmíněnému trestu (a to ještě jen proto, že v minulosti nebyli trestáni). I když to byl politický protest (vzhledem k angažování Albrightové v balkánských událostech), v médiích byli oba pánové označováni za výtržníky, zločince až teroristy. Dokonce tehdy byly články o tom, jaké závažné zdravotní následky by hozené vejce mohlo způsobit apod. Nikdo se nepozastavil nad tím, že trestní stíhání za neúspěšný hod vejcem je dost tvrdé.

75 hlasů

Jenže kluci si zvolili "vajíčkování "v budově Právnické fakulty MU, pokud si pamatuji, a dnešní zneuznaný senátor Zlatuška, tehdy velmi konformní rektor MU, se svoji výškou dokonce snažil vejce "vyhlavičkovat". Jako rektor univerzity se mohl odvolat na stará akademická práva a žádat abolici jakýchkoli trestů pro oba studenty. Jenže to chce občanskou statečnost. K tomu nestačí být jen chlap jak hora.No a také by Jeho Magnificence musela říci, že těmito středověkými právy bylo nadáno Colegium nordicum, založené asi 1583 v Olomouci Ferdinandem II.Pokud vím, tak jsem recepci tohoto práva viděl ve faksimili s vidimací prof.Huartada Peréze, SJ., prvního rektora této koleje-univerzity. Problém je, že Brno Olomouci univerzitu tak trochu zcizilo. Takže...mluvte v Brně o právech, byť na "právech".

49 hlasů

Jen jesli slečna Litomiská teď nemění vizáž. Včera možná byla u kadeřníka a změnila účes. Jen stále čekám na to, že zástupci pravicových stran či zástupci Mladých konzervativců důrazně odsoudí vajíčkové útoky. Ale ono zatím ne. Jsou to taková vyjádření typu - My s tím nemáme níc společného. - a nebo - "Paroubek si za to může sám.". S tím mají pravičáci problém. Oni totiž s útoky souhlasí.

76 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Každopádně mne štve, že dodnes nebyl zrušen podmíněný trest pro ty dva kluky, co hodili vejce na Albrightovou. Jestli je házení vajec jen sranda, tak proč to tenkrát byl "trestný čin výtržnictví"?

68 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Volit proto nim bych šel hned! Ale koho? Komunisty z ODS? Komunisty z ČSSD? Jejich pseudozelené agenty? Nebo Čunka? Usekl bych si sám ruku, kdyby volila kohokoliv z těchto prasat! Není koho volit! Je to šaškárna!

24 hlasů

Podle tvého způsobu vyjadřování jen vidím, že jsi horší než všichni tebou jmenovaní. Něco se sebou dělej.

28 hlasů

Poraďte, milý Jene, jak se volí "proti nim"? Vy víte, jakou stranu zastupují nebo se chystají volit? Klábosil jsem s několika mladými a pokud si myslíte, že je to ODS, tak se velmi mýlíte. Sympatizují s více stranami, ale ODS tamn nebyla ani jednou.

55 hlasů

Důvěryhodnost. Pokud vám mám aspoň trochu věřit, tak k článku připojte i fotografii Niny, nějakou oficiální třeba pasovou. Jestli to je opravdu ona tak by jí to nevadilo, když teda republiku s vajíčky na fotce už oblétla. Jinak dost chabá novinová zpráva.

60 hlasů

Víme, kdo házel vajíčka. Podívejte se... http://i-news.cssd.cz/novinky/video/a4914.html

28 hlasů

"...vrhači vajíček se dopouštějí tresného činu v organizované skupině (Facebook)...." http://www.outsidermedia.cz/Chladnokrevne-1.aspx

43 hlasů

Kojzarové v českých mediích http://www.outsidermedia.cz/Paroubegss--neduvera--vlade-a-Kozjzarove-v-ceskych--mediich-aneb-%E2%80%93-jak--to-vidi--vlk-1.aspx

41 hlasů

Pravda o Mladých konzervativcích-vyznání bývalého místopředsedy http://mlcoch.blog.idnes.cz/c/80938/Pravda-o-Mladych-konzervativcich-vyznani-byvaleho-mistopredsedy.html

34 hlasů

Na Facebooku na tuhle slečnu poukázal jeden z bývalých členů MK, a tím to vše spustil. Zajímavě o MK píše jejich bývalý místopředseda. http://mlcoch.blog.idnes.cz/

35 hlasů

zavřete kušnu, vy porouchaní a narušení agresivní modří rádobypravičáci. http://www.outsidermedia.cz/Paroubegss--neduvera--vlade-a-Kozjzarove-v-ceskych--mediich-aneb-%E2%80%93-jak--to-vidi--vlk-1.aspx

89 hlasů

Bla, bla, bla! Bla, bla! Bla!

27 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

A to nic nemění na tom, že největší pazdráti v Praze jsou a byli vždy z Moravy!! Viz.Topolánek, Paroubek, Langr, Zaorálek, Jančík, Nečas, Škromach, Gottwald, Grebeníček, Říman, Macek atd.!

33 hlasů

Na to jim snad nikdo nemůže skočit.Kolik dostala?

65 hlasů

teroristi -extremisti z Facebooku -otevřeně vyzývali k násilí,k útokům nna politiky ČSSD,k útokům na mítinky ČSSD, schvalovali násilí ,a provádějí násilí -otázka je proč zločince nevyšetřuje policie ,když zcela evidentně porušují zákony české repoubliky -Langertapo je chrání ?-oni nemusí dodržovat zákony?vždyt jsou to aktivní extremisté -útočníci

162 hlasů

Extrémismus je plodem pana Langera a jeho CEVRO. On který byl proti násilí na stadionech je podle mého názoru organizátorem té rozhořčené ODS mládeže. Nikdo z nich nechce diskutovat, ale rozbíjet schůze a mítinky. Jsou to fráze na transparentech dle dílny ODS a stupňují násilí a když se někdo brání proti těm co přišli rozbíjet mítink tak je to násilí.Demagogie ovládla ODS a to jde po stopách Dr.Sládka a jeho rozbíječů. To jsou skuteční demokrati!

68 hlasů

koukám ,že Jyrkova slova o podcenění internetu tě vyděsila a vlila ti ještě větší entuziasmus ,mám pro tebe překvapení tady nejsi na bolševické schůzi ,takže jestli čekáš standing ovation ,tak tě asi zklamu,ale jinak dobrý pokus a u Jyrky jistě kladné body.

65 hlasů

šš

41 hlasů

největší šanci jak by mohli oranžgutáni vyhrát volby,kdyby žádné mítinky nepořádali a vedení oranžgutánu by jelo na dlouhou pracovní návštěvu do Horní Volty.Každodení pohled na Jyrku a tu jeho kotrmelínu se psem mě nutí jít k volbám. P:S:ten jejich čokl už je místopředseda KSČSSD nebo jenom člen UV?

40 hlasů

každodenní - blbečku, šš

40 hlasů

víš co mě můžeš ty kybernetový slouho ?políbit zadek protože ještě pořád jsme ve svobodné zemi

31 hlasů

co je argumenty došly a vyrážka zůstala?co to řešíš se mnou bež k dermatologovi

59 hlasů

nn šš

32 hlasů

šš

52 hlasů

To píšeš zhulenej?

92 hlasů

proč,vyděsil jsi se ?,ještě ti neřekli ,že ti bude šéfovat čokl?

31 hlasů

šš

53 hlasů

bilion státního dluhu !!!a ODS velmi zjednodušeně ma zhruba vláda Ods-Kdu-oda prožrané přebytky důchodového fondu prožrané veškeré příjmy ze všech privatizací vytunelované banky,kampeličky,podniky,investiční fondy ,podniky,pojištovny hdp - 0,7% rok 1997 rok 1998 státní dluh 194,7 miliard ---------------------------------------------------- 1998 vláda socanů-museli zaplatit 370 miliard + úroky za vytunelované banky z doby vlády Ods (celkové náklady 700 miliard) 50 miliard vytunelované investiční fondy z doby vlády Ods prožrané veškeré příjmy ze všech privatizací 2007 892,3 miliard konec socanů zanechali asi 100 miliard v rezervních fondech -které později přožrali odsmani -------------------------------------------------------- 2008 999,8 miliard dílo Ods (dluh + 107 miliard) prožrané veškeré příjmy ze všech privatizací ---------------------------------------- 2009 ?????, plánují + 150-170 miliard po dobu 4 let poděkujme neoliberalismu ,a kámošům z ods a jejich vzorů z usa takže kdo že nadělal bilion dluhů??????? zase vás jednodušší modré hlavinky obelhali jako u smlouvy s občany

55 hlasů

výpočet je velmi zjednodušený ,chybí tam spousta dalších dluhů z dob vlády Ods-Kdu-Oda zase vás jednodušší modré hlavinky obelhali jako u smlouvy s občany takže vyšlo mi že Ods nasekala dluhy 722 miliard(a to nepočítám náklady rozkrádaček 700 miliard ale jen 370+50 miliard) a čssd cca 277 miliard (dvoje povodně 1997,2002) a to do toho nepočítáme sekery ODs LTO 60 miliard tv Nova 10 miliard diag human 9 miliard a denně roste penále liberecká lyžovačka 2,2 miliardy dodatek kapsche 2 milardy středočeské nemocnice 1 miliarda viamont zakázky za 10 miliard 15 miliard srop pojištění -dárek bohatým ................ je to tak zlodějiny české pseudopravice zadlužují naše děti

56 hlasů

Na Andělu jsem byla ,na fotce jsem ,ale po týdný jsem zjistila ,že to nejsem ,já ,tak to jí fakt žeru

78 hlasů

zkus si to přečíst ještě jedou a zamyslet se. možná ti dojde, žes to nepochopil.

40 hlasů

V Cevru se školil i vyděračský hochštapler a obdivovatel nacistických triček Thor Steinar poslanec Morava, Topolánkův a Dalíkův přítel. http://www.cevro.cz/cs/o-cevro/cevro-v-roce-2009/67351-cevro-kvetnu-2006-cinnost-aktivity.html

123 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

TO JE NEPŘEKONATELNÝ HLABVOLAM RUDÝCH MOZEČKŮ !!!!

56 hlasů

Nicméně Mladí konzervativci oficiálně násilí vůči ČSSD podporují, viz zde http://klic.blog.idnes.cz/c/71238/Budeme-se-dal-skladat-na-Vasi-facku-pane-Rathe.html http://www.virtually.cz/index.php?art=18007

132 hlasů

SOUDRUZI SOCANI !!!! PROSTĚ BY BYLO SPRÁVNÉ POCHOPIT, ŽE ROCO VÁS NEZACHRÁNÍ !!!! VRAŤE SE K ZEMANOVI A MŮŽETE SE JEŠTĚ POKOUŠET PŘEDSTÍRAT ZÁCHRANU NAŘÍKAJÍCÍCH LENOCHŮ !!!! ZEMANOVI BY MOHL JEŠTĚ NĚKDO UVĚŘIT

49 hlasů

Ty špatně vidíš?Vypni si caps lock.

49 hlasů

zřejmě došlo k neúmyslné záměně obou holek, které vypadaly podobně. Naproti tomu modrácký tisk šíří často dezinformace úmyslně.

72 hlasů

to možné. A taky to může být zametání stop pravicovými novináři

41 hlasů

POKUD VÍM, TAK PRVNÍM VEJCOMETEM BYL SYN SOCANA !!!! ALE PAMATUJTE SI A H L A S U J T E !!!! ZA VŠECHNO MŮŽE VLÁDA MIRKA TOPOLÁNKA !!!! ZA VŠECHNO MŮŽE VLÁDA MIRKA TOPOLÁNKA !!!! ZA VŠECHNO MŮŽE VLÁDA MIRKA TOPOLÁNKA !!!! ZA VŠECHNO MŮŽE VLÁDA MIRKA TOPOLÁNKA !!!! ZA VŠECHNO MŮŽE VLÁDA MIRKA TOPOLÁNKA !!!! ---- ---- ---- ---- TAK KÁZAL SÁM VELIKÝ ROCO !!!!

30 hlasů

První vejcomet nebyl v Plzni. A na ten opravdu první přivezl vajíčka člen modrého týmu P.Pšenička. Tak nelži ij.

32 hlasů

Takhle vytváří modrá mafie cílené fámy ! Ten syn socana s fotrem už dvanáct let nežije a inemluví a vyjádřil se, že by po něm hodil taky ! Podle Zahradila vyspělý politický postoj ! V jednom se nemýlíte ! Za všechno může vláda Mirka Topolánka !

41 hlasů

To máš blbou pamět.První vejcomet byl v Kolíně a ne v Plzni.

45 hlasů

Demagog jsi ty, hloupá studentská husičko, a ne Paroubek. Facebookovští ubožáci se zmůžou leda tak na trapné recese, u nichž si myslí, že jim nc nehrozí. Zorganizovat třeba něco proti DS by si netroufli, protože tam by mohli skutečně dostat přes držku.

125 hlasů

Soudruhu to jsi tak blbý od přírody nebo jsi jenom negramotný.

31 hlasů

to je soudružka a její názory jsou většinou na hranici gramotnosti.

59 hlasů

šš

39 hlasů

JE TO VLASTIZRÁDKYNĚ !!!! POŠKOILA ČESKOU REPUBLIKU TÍM, ŽE ZNEVÁŽILA PAROUBKA PRÁVĚ V DOBĚ, KDY SE CÍTIL ŘEDIELEM ZEMĚKOULE !!!! AŤ HÁZELA NEBO NE, MUSÍ BÝT POTESTÁNA, JAKO HORÁKOVÁ !!!! RUDÝ ST-BÁK ROKO UŽ TO ŘEK !!!! HLASUJTE SOUDRUZI !!!!

37 hlasů

česky neumíš (poškoila, ředielem, potestána, řek, nenchal,cenůru, ostanté,toaltní aj.), styl máš hroznej, ty jsi cizinec nebo absolutní blb?

75 hlasů

NĚKDO BY TO MOHL HODNTIT I JAKO VADNÉ KLÁVESKY ČI SLABŠÍ ZRAK NEBO SPĚCH !!!! JÁ VÁM ALE VÁŠ RUDÝ NÁZOR NEMOHU BRÁT S OHLEDEM NA VAŠE MOŽNOSTI (ABYCH NEBYL NESPRAVEDLIVÝ) !!!!

33 hlasů

Já by jsem to toleroval. Docela slušný vykon na totálně zhuleného jedince.

56 hlasů

b) je správně

70 hlasů

ty jsi proste debil, ale pro modraka vlastne nic zvlastniho, koukam, ze uz jsi zapomel na tupolankum prostrednicek, na jeho nadavani, ktere je mimochodem zvecneno i na youtube, na jeho podivne ksefty,atd hlavne ze tady neustale kydate blbosti, vid?!

59 hlasů

ALE BILION JEŠTĚ POTOMKŮM NEUKRADL !!!! (ANI NENCHAL ZMASAKROVAT CIVILNÍ LUČNÍ TANEČNÍKY NETANČÍCÍ PODLE JEHO FALEŠNÉ NOTY !!!!)

58 hlasů

aa, tak ted to mam , ty jsi jeden ten z tech priblblejch zfetovanejch radobytechnaru, tak odtud fouka vitr, to pak omlouva tve debilni vyroky, uz mam jasno

74 hlasů

ALE RUDOUŠCI, ANI KLESAJÍCÍ PREFERECE BY NEMĚLI TOLIK CLOUMAT VAŠÍ DŮSTOJNOSTÍ !!!! LIDI ZAČÍNAJÍ PROSTĚ CHÁPAT VAŠI AGRESVITU A NEBEZPEČNOU JEDNOTU !!!! TAK SE NEDIVTE A ZKUSTĚ SE ZMĚNIT !!!! JAKMILE ZAČENTE UPŘEDNOSTŇOVAT METODY "CUKRU" PŘED METODAMI "BIČE", MOŽNÁ SE TO ZMĚNÍ !!!! A S ÚSMĚVEM JDE VŠECHNO LÍP !!!!

55 hlasů

hele modry blbecci, kde jste byli, kdyz se psalo o tupolankove nahote spolecne s detmi v zahrade, tam jste drzeli huby a najednou si ji muzete roztrhnout, co?!ooo jak typicke, pro modre grazly

137 hlasů

PROBOHA CO TO TADY BLÁBOLÍŠ.Jestli si Topolánek se svojí rodinou na dovolené chodí na sluníčku nahatej v uzavřené zahradě, tak to je snad jeho věc ne?Ty ses nikdy nekoupel nebo neopaloval nahatej?

26 hlasů

Ale Terezko, vypláchni si tu svou sprostou pusinku, tohle je lingo šlapek z ulice. A utíkej za maminkou s otázkou, proč tě tak špatně vychovala. Můžeš milovat Paroubka, ale pověz nám to aspoň slušně. Ne každý kdo nevolí paroubkovce je modrý a o grázlech máš asi nejlepší přehled ty sama, že. A co ti nejvíc vadí na (údajně) nahém Tolánkovi? Že ti nikdo nechce ukázat tu fotku?

34 hlasů

NO SVOJI NAHOTU BY ASI ROCO NÁRODU NEMĚL NABÍZET !?!?! LEDAŽE BY NABÍDNUL NAHOTU SVÉ BROŽOVÉ - TA BYLA V TV VELMI HEZKÁ !!!!

28 hlasů

zajimave, tak proc tedy redakce nezverejni cele jmeno??at tedy vime a tim se zastavi to posilani, udajne vyhruznych sms te druhe divce, jenze napsat, ze to je studentka Nina z Prahy, je asi tak jednoduche, jako tvrdit bez testu dna a dukazu, ze pachatel je ten a ten clovek

55 hlasů

Vy jste obvinovali bez dukazu celou dobu, tak o cem tu blabolite, vy idiote? :-D

79 hlasů

kde ods, tam hrubo nebo sprosto

72 hlasů

nezapomen si naklikat hlasy, to je dokazuje tvoji a vubec celou modrou uroven, ha ha ha ha

90 hlasů

Slunicko, podivejte se na pocet hlasu u vaseho prispevku a pak si bezte za roh naliskat. :-D

32 hlasů

ha ha ha, dovol, abych se zasmal, to slysim moc rad od modrych hlav, nebot vy jste zacli tyhle praktiky, ale zagoogluj si sam, hledat ti to nebudu, jen ti reknu, ze je toho hoodne co ods delalo a dela!!!

95 hlasů

Hele pepku, ta kráska není ani Litomiská, ani ta na té malé "dokazující" fotce. Dělejte si p,del z plastelíny, ale ne ze čtenářů.....

59 hlasů

Vulgarni maily a vyhruzky... To je asi ta slusnost, kterou vyznavaji priznivci CSSD na zdejsim serveru.

34 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

není co řešit § 202 Výtržnictví (1) Kdo se dopustí veřejně nebo na místě veřejnosti přístupném hrubé neslušnosti nebo výtržnosti zejména tím, že napadne jiného, hanobí historickou nebo kulturní památku, hrob nebo jiné pietní místo anebo hrubým způsobem ruší přípravu nebo průběh organizovaného sportovního utkání, shromáždění nebo obřadu lidí, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta. (2) Odnětím svobody až na tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 jako člen organizované skupiny. A zde je důkaz, že je vše zorganizované: http://www.facebook.com/group.php?gid=75695983314

58 hlasů

ANO SOUDRUZI !!!! POVĚSIT JI !!!! HLASUJTE JEDNOTNĚ !!!! POVĚSIT !!!! !! POVĚSIT !!!! !! POVĚSIT !!!! !! POVĚSIT !!!! !! POVĚSIT !!!! !! POVĚSIT !!!! !! POVĚSIT !!!! !! POVĚSIT !!!! !! POVĚSIT !!!! !! POVĚSIT !!!! !! POVĚSIT !!!! !! POVĚSIT !!!! !! POVĚSIT !!!! !! POVĚSIT !!!! !! POVĚSIT !!!! !! POVĚSIT !!!!

29 hlasů

Nemohl byste udělat jeden dobrý skutek a ušetřit ostatní těch vašich ubohostí? Pár se jich přežvýkat dá, ale vy s tím tapetujete celé diskuze, ještě s tolika chybami! Jděte raději na procházku, tam přijdete na jiné myšlenky než tady vykřikovat ty své nenávistné nesmysly.

59 hlasů

Ono debile, stačí pár facek, u tebe dvakrát pár facek a je po problému !

49 hlasů

A CO TAKHLE ZAVÉST ZASE CENŮRU A NEBO ZAKÁZAT INTERNET, SOUDRUHU ???? VZHŮRU ZPĚT ZA OSTANTÉ DRÁTY DO FRONT NA TOALTNÍ PAPÍR !!!!

35 hlasů

rikam, ze jsi modra vymleta hlava a myslis si ,jak jsi vtipnej, ubozaku!!

55 hlasů

NEVIM JESTLI JSEM VTIPNEJ, ALE VÍM, ŽE SE NAD MÝM PSANÍM NĚKDO ZAMÝŠLÍ !!!! A VAŠE HODNOCENÍ, SOUDRUZI, MNĚ TĚŠÍ ZVLÁŠŤ !!!! PODÁVÁTE LIDEM "OBJEKTIVNÍ DŮKAZ" O RUDÉM MYŠLENÍ A SOUVISEJÍCÍ AGRESIVITĚ !!!! POKRAČUJTE, SOUDRUZI, AŤ LIDI VIDÍ, CO BY NÁS ČEKALO !!!!

26 hlasů

tak teď vám, socani uřvaný, sklaplo. zajímavé, kdo první přišel s obviněním, že to byla Litomiská coby člověk z ODS?

40 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

opravdu ?podle tvých příspěvků jsem myslel,že jsi kojenec a na klávesnici za tebe píše matka,tak to je opravdové překvapení.Co s tím budeš dělat?

30 hlasů

šš nn

34 hlasů

ještě si naklikej nějaký hlasy, jarouši.

47 hlasů

TO JE SLABÉ, PŘITVRĎ SOUDRUHU !!!! AŤ LIDI VIDÍ !!!! !!!!

25 hlasů

Myslite, ze jim sklapne? Oni si najdou jiny blabol z Britskych listu, kterym tu budou otravovat... Krasne je, jak tu zvani o fanatismu priznivcu ODS, ackoliv sami zorganizovali v podstate hon na carodejnice...

36 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 15/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov