Video týdne: Dobrý den, radare, já ti tleskám

08.05.2010 09:00 Původní zpráva

Do kin ve čtvrtek vstoupila dokumentární komedie Český mír. Podařený film Víta Klusáka a Filipa Remundy se vrací k tragikomickému boji o radarovou základnu v Brdech.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • ráčkující hňup (26 hlasů) 08.05.2010 11:40

    Fůůůůůůůů,hlavně ten hnusný opilec,ráškující odSSák vyčital.

  • Parkanová (22 hlasů) 08.05.2010 12:16

    Protestuji proti tomu, že jsem nebyla přizvána k natáčení písně,...

  • Josef (19 hlasů) 08.05.2010 12:34

    Je smutné, že po dvaceti letech svobody se u nás vyskytují lidé,...

  • J. (14 hlasů) 08.05.2010 14:35

    Klusák a Remunda jsou dětičky bohatých rodičů, zlatá mládež, soběčtí...

  • Josef (13 hlasů) 08.05.2010 12:47

    Jsi blb. Vyčítal je jediný zpěvák který Americkou armádu písničkou...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Klusák a Remunda jsou dětičky bohatých rodičů, zlatá mládež, soběčtí elitářští hošíci, kteří se neštítí dělat si legraci ze starých a chudých lidí, kterým holt stojí zato jít tam,kde je sleva. Jejich pořad s netalentovaným stále se někam deroucím grafomanem Burianem byl tendenční a manipulativní, ostuda,že něco takového vůbec může v ČT vzniknout, je mi za ně a jejich nohsledy stydno. Ze všech jejich věcí ční to, že zaujímají jednostranný názor a vše přizpůsobují tomu názoru, v Lidových novinách je odhalili v recenzi na jejich "film" parádně, nejsou ani novátorští, ani mladí,jsou jen zlí, neobjektivní a srabáčtí a nestydí se ubližovat lidem.

14 hlasů

Je smutné, že po dvaceti letech svobody se u nás vyskytují lidé, kteří spolupracovali s Stbáky a KGbáky. Využívají demokracie a mají podobné řeči jako Gottwald - zakroutíme demokratům krk. Členové estébé berou důchody o kterých se normálním lidem ani nezdá a lidé, kteří nasazzovali životy za naši republiku komunisti lidvidovali a teď, když jsou dvacet let coby poslanci a senátoři těmto lidem děkují, ale aby jim přidali na důchodech, jaké mají estébáci, to je nenapadne.

19 hlasů

Protestuji proti tomu, že jsem nebyla přizvána k natáčení písně, kterou jsem s panem Vyčítalem původně nazpívala já. Beru to jako hrubý útok na moji osobu. Tuto píseň jsem zaštítila svojí osobou a funkcí již jsem v té době vykonávala, t.j. ministryně obrany. Tímto je poškozeno i jméno KDU-ČSL jejímž jsem v té době byla členkou. Ty tanečky bych tam vystřihla také!

22 hlasů

Fůůůůůůůů,hlavně ten hnusný opilec,ráškující odSSák vyčital.

26 hlasů

Jsi blb. Vyčítal je jediný zpěvák který Americkou armádu písničkou přiblížil lidem. Americký radar by nás spojil s demokratickým západem a z toho měli Rusáci a naši komouši největší strach. Vesnice v Brdech a jejich občané, spolupracovali s Rusákama, většina byla v StB, a proto nechtěli dovolit Americký radar. Umíš si představit komunistu Filipa, jak vítá Američany a žádá je o vojenskou spolupráci, jak to udělal Polský komunista Kvasznevski? Naši komunisti jsou pořád stalinisty a tyrani. To brzy poznáš.

13 hlasů

Cože???????????

7 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 15/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov