Poslední rocková hvězda Axl Rose

10.12.2008 18:08

Axl Rose je jedním z posledních přežívajících příslušníků druhu rocková hvězda: má všechny tradiční atributy - ego, které se nevejde do výběhu pro tlustokožce, uječený hlas, barvitou osobní historii.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Misa (113 hlasů) 14.12.2008 18:33

    Rozhodně to stálo za to!!!

  • Alfonso (98 hlasů) 27.12.2008 08:30

    Totiž všichni v kulturní redakci Týdne jsou tak kulturně vyspělí, že...

  • Franta (97 hlasů) 10.01.2009 20:25

    Nemuzu souhlasit, Stindl pise dobre, hlavne o filmech. Ve filmech se...

  • Vendis (89 hlasů) 15.12.2008 10:18

    ...další pitoma co nemá vůbec páru o čem a kom píše. Číst tenhle...

  • EVA KREJČÍŘOVÁ (65 hlasů) 23.06.2009 12:38

    ČEKALA JSEM A DOČKALA SE..!.NA PRVNÍ POSLECH TO NENÍ ONO, ALE ČÍM VÍC...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

ČEKALA JSEM A DOČKALA SE..!.NA PRVNÍ POSLECH TO NENÍ ONO, ALE ČÍM VÍC SI POUŠTÍM NOVÉ SKLADBY , TÍM VÍC SE MI LÍBÍ...JE TO NĚCO, CO SE BUDE HRÁT V RADIÍCH JEŠTĚ NĚKOLIK LET, SPOLÉHÁM NA RADIO HANÁ, TI HRAJÍ PECKY OD GNR STALE...EVA

65 hlasů

Totiž všichni v kulturní redakci Týdne jsou tak kulturně vyspělí, že pokud nerecenzují např. štkající a halekající Ivu Bittovou, tak ostatní nemají šanci protože ta je samozřejmě nejlepší. Jinými slovy pohybují se už trochu někde jinde než běžný smrtelník. No moc sruzumitelné to není, ale to je tím, že jsem běžný smrtelník.

98 hlasů

...další pitoma co nemá vůbec páru o čem a kom píše. Číst tenhle článek bylo fakt utrpení. Přestaň psát ty umělče! Co když si to nákej chudák přečte? Kdyby tak tenhle článek byl alespoň z pětiny tak kvalitní jako hudba Guns N Roses,tak bych se možná na tyhle stránky ještě někdy vrátil.

89 hlasů

Nemuzu souhlasit, Stindl pise dobre, hlavne o filmech. Ve filmech se vyzna jako malokdo a pise velmi dobre. Z vaseho prispevku vyplyva ze jste zde nikdy nebyl, tak nechapu to kategoricke vulgarni odmitnuti Stindla.

97 hlasů

souhlasím na 117 degreeses :-D resp % autor nepochopil znalci gnr ano. (slash mi chybí,ale nahraď ronalda stajnerem :-D)

23 hlasů

no, píše dobře, spíš píše než dobře. a nebo možná píše dobře o těch filmech, tady to je nejakej předlistopadovej výplach mozku, nebo pokus psát o něčem o čemž nemá ani páru. Přijde mi to tak, jako když někdo píše o něčem o čem zaslechl cestou vtramvaji. Pokdu stále nekdo čeká že GNR budou hrát to samé co před lety tak asi ujel . Bylo otázkou co vyleze Rozchod bornerů GNR byl možná dost nečekaný ale logický, Axl byl ikona a nechyběl muSteaven ale IZZY zasáhl do rozpadu kapeli celekm slušně, v rámci možností ji sice vyjadřoval podporu,ale jeho ztmelovací vliv se vytratil. Axl a Slash byli středem pozornosti a Duffovi to chybělo protost¨ále tlačil nA pilu a to do jisté míry vedlo k rozpadu. Navíc každej chtel směřovat trochu jinam. axl toužil po elektronice (spoluprce s mobym) Duff po punku (spaghetti) a slash po jamování (snakepit) bohužel Sxl prosral to že se nepsotavil za Slalshe proti Tobiasovi při redukci slashových autorských prvků. Prpto slash odešel. Každopádně koncert v Praze byl super (možná i kvůli IZZYmu) a nové písně jsou dost doré, možná ne tak chytlavé jako Iluze nebo tak syrové jako apetit, al každopádně mají svojí vlstní energii. Kdyby hráli jen to co předtím nikdy by se to neprodávalo. Navíc si autor článku mohl zjistit jak zabodovali v itparádách v anglii nebo usa či jpn pak by asi neplácal blbosti- howg

21 hlasů

Rozhodně to stálo za to!!!

113 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 15/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov