Jan Rejžek: Bez Košťála to není ono

21.10.2008 00:30

Po třetině právě odehraného letošního ročníku Gambrinus ligy lze položit známou hádanku ze slabikáře: „Co je to? Máme ho rádi, a přesto se na něj mračíme?" Jaképak sluníčko, milé fotbalové děti? Jde o tu naši ligu!

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Hustoles (230 hlasů) 29.10.2008 11:08

    Pane zuřivý Rejžku, Vy jste tupé, odporné, deprivované hovado!

  • Hustoles (224 hlasů) 24.10.2008 14:12

    Milý Jiří, líbí se ti, jak sparťani kolem sebe zoufale kopou a...

  • Hustoles (202 hlasů) 21.10.2008 14:28

    Vždycky miluju tyhle srdceryvné štěky...

  • Hustoles (185 hlasů) 21.10.2008 14:42

    Takže když se mi něco nelíbi nebo mám něco za hovadinu, tak to nesmím...

  • Hustoles (177 hlasů) 21.10.2008 14:30

    ..zatímco tobě posílala rohlíky z Ameriky babička

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Rejžku,Rejžku...tomuhle se říká grafománie. No titánem české kritiky ses nestal tak ses dal na fotbal o kterém nevíš evidentně nic. Musí to být hrozná frustrace být starý,fyzicky dost odporný alkoholik,který vejde do dějin jen tím,že se soudil z Vondráčkovou. Po té aspoň zůstane pár písniček. Po soudruhu Rejžkovi nezbude vůbec nic.

86 hlasů

omg ...to jsou ale strašný slátaniny člověka co nerozumí fotbalu ... jo a to nefandím slávii ani spartě :-) ...fuj ...udělalo se mi z toho článku špatně ... nečíst, nekomentovat, ignorovat ..tak příště ..velkým obloukem

83 hlasů

Rejžku, ty starej zrzavej vopičáku, až budeš fotbalu rozumět, tak piš... Do tý doby zalez někam na strom s kámošema z Afriky(čti šimpanzema) Děkuji, konec hlášení

116 hlasů

Pane zuřivý Rejžku, Vy jste tupé, odporné, deprivované hovado!

230 hlasů

A jestli vedení Týdne má za správné, jemu nepohodlnou diskusi pod vydaným článkem zrušit (včetně článku samotného), pak bude nejlepší odhlásit předplatné našich 5 výtisků...

97 hlasů

No my uz Tyden od nasledujiciho roku take predplacet nebudeme ;-) A nejen kvuli Rejzkovi

92 hlasů

Pane Rejzek, spravne jste pojmenoval stav veci v nasem fotbale. Vime to Vsichni, bohuzel Vsichni nic neudelame a tupe budem dal fandit nasemu fotbalu...

104 hlasů

Slavie oleeeeeeeeeeeeeeeeeee! :-)

106 hlasů

Pane Rejžku, zbožňuji vaše kometáře. Co mě ale baví ještě víc je, číst tady uplakané, ukřivděné a ukřičené komentáře sparťanských fanoušků. Baví mě, jak vzpomínají na neúspěchy Slávii a naopak vítězné série Sparty, líbí se mi, jak se ohánějí tím, že ONI jsou SPARTA a že nic než Sparta neexistuje, užívám si to, jak se upínají k minulosti a současnou situaci ve Spartě přecházejí jako neexistující a směju se tomu, jak kopou kolem sebe a zatlačují ukřivděné slzy! Je to krása, které vděčíme Vám a za kterou Vám děkuji. Proto prosím piště dál tyto články, ať se máme čím bavit! Díky samozřejmě patří i Vám sparťanským fanouškům, kteří se necháte zas a znova vyprovokovat a strhnout a hojně píšete své bláboly k potěšení nás všech ostatních! :-)

91 hlasů

Milý Jiří, líbí se ti, jak sparťani kolem sebe zoufale kopou a zatlačují slzy? Je to taková krása? Moc a moc se spolu se svými sešívanými druhy bavíš? Pak dovol abych tě upozornil na jedno. Asi nejste natolik primitivní, aby ani vám nedošlo, že stávající situace, která sparťanům radost opravdu nedělá, nebude trvat věčně. Ba co více. Je velmi pravděpodobné, že dříve či později se situace může zase obrátit ve prospěch náš - tj.Sparty. Vy zase nebudete vědět kde vzáít na výplaty, nájem stadionu apod. A pak si zajisté vzpomenete... kdo s čím zachází, s tím rovněž schází. Ta pomsta bude tuze sladká.

224 hlasů

Děkuji, přesně to sem měl na mysli!!!!! :-) Nejvíc mě ale zajímá, jestli tímhle proslovem přesvědčuješ nás okolo, neho hlavně sám sebe :-) Ale to je jedno, reakce to byla hodně očekávaná, ale moc pěkně napsaná a úsměvná.

85 hlasů

Jirko, užívej si to, co si v životě nezažil a co v krátké budoucnosti zase skončí :)

86 hlasů

No já si to užívám už nějaký čas a ono to ne a ne skončit.Zato tragédie jmenem sparta a vše okolo ní se stále prohlubuje.Takze ty si zase vytrp to co jen tak neskončí. :-)

121 hlasů

Hele, Paroubku, my - SPARTA se neupínáme k minulosti, ale k budoucnosti. Současná situace je kritická, ale je zde velkej potenciál růstu a zkvalitňování. V Edenu jsou na vrcholu a na něm se dá chvilku udržet a pak zas následuje cesta dolů. Zdali i pak tady bude někdo typu zuřivého onanisty psát o tom, co mu uvízlo za nehtama?!

128 hlasů

vy ste sparta a jako co my s tim. To je vas problem a vase chyba, tak nas s tim neobtezuj :-)

81 hlasů

A přátelé - nezapomeňte na termín "Sparťanské jaro" !!! Podívejte se deset let zpátky, jak to vypadalo po podzimu a jak na konci. Pravda je, že vloni se to nakonec nepovedlo, ale kdo z žen z Edenu věřil v titul po vejprasku od Viktorky? Nikdo! Protože jejich sebevědomí neexistuje. Nemá totiž na čem stát, to je jednoduchý! MY SME SPARTA! Jedinej tým, kterej znaj i v cizině... :)

117 hlasů

slavii znaj po tom 7:0 taky :D

104 hlasů

Rejžku, ty nejseš nic jinýho než bolševická fosílie, která na nás ze záhrobí sere svůj verbální průjem... Kdes byl, když ten tvůj homomančaft z Vršovic hrál jako dneska Slavoj Litovel??? Pouštěl sis na videu Ženu za pultem a brečel... Mít v nároďáku nějakýho Brabce, tak emigruju do Iráku! Probuď se! Je novej den, svítí slunce...

105 hlasů

Bohužel úroveň slávistů fanoušků i novinářů je na stejné úrovni,totiž ubohá a primitivní.Jsem hrdý sparťan a krize přichází i na další velká mužstva jako Real,Juve a další,ale chci připomenout doby,kdy sparta hrála prim,že jsem nikdy neviděl od spartanů tak hrubá a sprostá vyjádření vůči slávii,jaké dnes čtu od slavistů na adresu sparty.Jsem rád,že jsem sparťan

144 hlasů

hmmm, zatímco slávistický fanoušek je primitovní, spartanský hýří inteligencí. Například ve chvíli, kdy napadá autobus se svejma hráčema, nebo když nadává v kotli své milované spartě. Tomu se rika laska az za hrob. navic ma spartansky fanousek taky trochu kratkou pamet, kdyz tvrdi, ze sparta v deobe neuspechu slavii nenadavala. Jeji posmesky, urazky a nadavky by vystacily na celou knihu. Hrdy spartansky fanousku, opet ti chybi soudnost!

113 hlasů

Chlape, jdi na kafe! Jak můžeš takhle zobecňovat??? Ty nemáš žádnou soudnost! Nás na Spartu chodí X tisíc a myslíš, že těch X tisíc napadá autobus??? Myslíš, že těch X tisíc jenom nadává??? Prober se!

90 hlasů

Prosím tě,sparta je v krizi už pěkně dlouho.Pár let.SIce ukopali v naší kapří lize titul,ale to bylo tak všechno.Musíš se smířit s tím že kdysi železná sparta je minulostí.Jsem slávista,ale jsem soudnej.A netvrdím že slavia hraje to nejlepší za každé situace.Jde spíš o to ja na lidi sparta působí.Arogantní klub,možná proto ji nenávidí nejvíce fanoušků.Což vyplynulo z nedávné ankety.A co se týče hrubých výroků od sparťanů,vzpomeňme si na "nejzářivější" hráče sparty pánů Sivoka a Řepky a jejich vyroky a vystoupení.To mluví myslím za vše.Vůbec celá koncepce sparty je nijaká a založená na absolutním zkupováním všeho v lize.Jak většina těchto angažmá končí víme,ne?

105 hlasů

no příteli sešívko,vyčkej času. Do LM jste se nedostali,takže odepiš 200 mega. To je asi 10% provozního dluhu. Ekonomika funguje vždy se zpětnou vazbou,takže se chystej že zhruba za 6 měsíců vyschnou zdroje a dodavatelé stavby budou své peníze chtít. Pak mudruj,do té doby se samozřejmě můžeš vyhřívat na vítězné vlně i s deprivovaným alkáčem rejžkem

87 hlasů

Jirko, jestli ti mohu poradit, tak už raději nic nepiš, protože už to jak si se nazval, že si "soudnej slávista", to už je totální nesmysl :)

155 hlasů

No asi takhle Petře,já tady nepřirovnávám slavii k juve nebo realu jako tady kolega vejš.Když hrajou tužku,přiznám to.Ale spartani stále melou.A pokud si vzpomínám tak chlapci z toaletný hrajou nepohlednej fotbal už pár sezón.I loni slávka hrála pohlednej fotbal,pravda měla výkyvy.Ale sparta trpěla výhry 1:0. A Petře sem rád že si z mého přispěvku napadl jen tohle.A i tak dost chabě.Nebudeš ty rudoch? :-)

106 hlasů

Pane Rejžku naprosto zbožnuji vaše články.A nejen proto,že jsem slávista.Umíte trefně a vtipně okomentovat věci které jsou zřejmé,ale nikdo o nich nemluví.Děkuji za vaše příspěvky.

122 hlasů

Rejžek že má trefně a vtipně okomentovat věci které jsou zřejmé,ale nikdo o nich nemluví? Jestli ono to spíš nebude tak, že věci, které komentuje pan Rejžek, nebudou pro většinu lidí až tak trefné, vtipné a podstatné... Tím to bude spíš.

130 hlasů

na úvod-jsem fanouškem sparty praha, jsem na to hrdý, i když v poslední době výsledky a zvláště předváděná hra je, buďme k sobě rejžkovsky upřímní, strašná. Souhlasím s panem Rejžkem v jeho názorech na nynější Spartu. Hra je darebná, vedení klubu ještě o něco darebnější nehledě na nového trenéra Chovance, kterého rovněž nemám v lásce. Souhlasím rovněž s tím, že slávie hraje momentálně nejhezčí fotbal v lize.Bezesporu. Daleko méně pravdivé mi ovšem přijde názor pana Rejžka na nynější stav ligy. Až na pár výjimek, pane Rejžku, ne, přepínat raději z reprezentace na naše české kopání, myslím si, rozhodně není nejlepší nápad. Rovněž se s Vámi rozcházím v otázce potencionálních úspěchů Slavie v poháru UEFA. Jestli se výkon ponese v duchu zápasů Slavia - Vaslui, tak brány úspěchů našeho jediného zástupce v poháru UEFA zůstanou zcela jistě zavřené a ne na jeden západ. Za nepříliš šťastný považuji také nápad znovunominace Štístka do našeho reprezentačního kádru, přestože jeho návrat po zranění je velice zdařilý. Cestou ven z krize není opětovné povolávání starých známých, neboť je třeba si uvědomit, že je nemůžeme prosit o výpomoc donekonečna, zatímco mladí hráči budou zahřívat lavičky. Jediným možným řešením je omlazování kádru a práce s mladými hráči. závěrem bych chtěl říci,že mě těší,kolik pan Rejžek věnuje ve svých příspěvcích prostoru právě Spartě, což je znamením jeho zájmu o ní. Je vidět, že přestože není zřejmě jejím největším fanouškem, nemůže na ni zapomenout.:D:D:D:D:D

124 hlasů

Rejžku,tvoje obsedantní zaobírání Spartou jsem poslal na psychiatrii společně s tvojí barevnou fotografií.Bylo mi zděleno,že příčinou tvého patologického chování bude s největší pravděpodobností celoživotní sexuálí frustrace zapřířiněná tím,že si jako zrzavej opičák těžko hledáš partnerku k páření a nahromaděnou sexuální energii si vybíjíš takovýmhle způsobem.Ani nevím jestli tě mám litovat.

136 hlasů

nice

88 hlasů

hehe, musím říct, že mi článek místy pobavil. Bohužel to spíše zabíhá do takového toho tipického kydání hnoje bez konstruktivního nápadu (podobně jak ten český fotbal). Já sám jsem velký fotbalový fanoušek. Leta již, ale v TV sleduji pouze anglickou ligu, protože na tu českou se nedá koukat. A než se rozlítit na letné, raději si s točeným v ruce shlédnu utkání druhé bé třídy co se hraje u nás u hospody. Kvalita je podobná, jen nasazení bývá snad o něco vyšší. Slávie se po letech úpadku teď snad zapojila do fotbalové soutěže, důkazem mi bylo, když jsem na ní loni narazil v rozpise ligy mistrů. Fascinovaně jsem pak četl titulky, které vyznívaly v duchu: "Konečně jsme tady, teď vám to předvedem Evropo" a "Na Arsenal nejedem bránit nulu, ale pro body". Musel jsem se smát nahlas nad dalším sledem událostí. A v naší přátelské sparťansko-slávistické hospodě jsem poslouchal hlášky svou vtipností tento článek převyšující. Doporučuji pro v angličtině zdatné čtenáře, přečíst si pár článku Phila Mcnultyho na BBC či snad autora s přezdívkou Hatchet (sekyra) na daily telegraphu, který asi slouží jako inspirace pro takovéto psaní. Závěrem doporučím odkládat si ušetřené peníze za vstupné stranou na pořízení satelitní soupravy a na živo se jít mrknout na nějaký přebor či mládež. já to tak začal dělat před léty a nelituji.

127 hlasů

píše se typický jestli se nemýlím. je fajn ta angličtina ale dobré také znát českou gramatiku.

83 hlasů

I průměrně inteligentní šimpanz musí pochopit, že je to psáno s nadsázkou...ale ne všichni holt mají úroveň průměrného šimpanze...:-))) I když dokážu pochopit, že ironizovat oblíbený klub, to zabolí....:-)

158 hlasů

Bravo, pane Rejžku, dobře napsané. Od dob slavné Katovny jsem váš fanda....

168 hlasů

Aaaa "věčně druzí" si tu v čele s tímhle intelktuálem léčí mindráčky . Dlouho jsem se tak nepobavil :-)

134 hlasů

Takže když se mi něco nelíbi nebo mám něco za hovadinu, tak to nesmím říct? Že je to hovadina... Pozoruhodná myšlenka

99 hlasů

Každý týden se více a více potvrzuje, co jsou rumuni za trubce...KDYŽ SE VÁM REJŽKOVO NÁZORY NELÍBÍ, TAK TO PROBOHA NEČTĚTE!!! To je fakt jako u blbejch - stejný trubky jako Chovanec a další rudý bezmozkové!

110 hlasů

Takže když se mi něco nelíbi nebo mám něco za hovadinu, tak to nesmím říct? Že je to hovadina... Pozoruhodná myšlenka

185 hlasů

No jo, Sparťánci, to se to skřípe zuby, co? Rejžek má pravdu! Jste jen banda namyšlených a arogantních blbců, kteří si nevidí na špičku nosu! Doufám, že bude ještě hůř a že si to za to vyžerete až do dna, mrzáci bolševičtí!!!!

127 hlasů

Nebejt bolševika Mamuly a dolů,tak by nějakej Baník dnes kopal divizi ty magůrku.

74 hlasů

já ti dám hlas, když mi řekneš, kde je v tom textu napsaný, že Sparťánci jsou banda namyšlených a arogantních blbců, kteří si nevidí na špičku nosu....

114 hlasů

Vždycky miluju tyhle srdceryvné štěky...

202 hlasů

bych ani nerek kolik ubrecenejch spartanu cte tyden

115 hlasů

Nechapu proc se Rejzek zajima o neco tak nepodstatneho jako je sparta,vzdyt to zanedlouho uz nic nebude znamet ani ve fotbale ani v hokeji

86 hlasů

Myslíš asi tak, jako nic neznamenala posledních asi 80let SKS? Tak to by bylo fakt blbý...

150 hlasů

A zrovna ty bys měl mít zájem na tom aby Košťála nikdo nevypátral. Mohlo by se totiž stát, že by z tebe zase udělal blbce jako ve vašem "duelu" ve Sportu. Byl jsi tam za školáka s komoušskou minulostí a jen jsi dokázal, že umíš hrát drsňáka jenom na papíře.

124 hlasů

K popukání....pilný přispívatel komunistického deníku Jihočeská pravda bude lát jiným do komunistů...:-))) Jinak jeho neustálé zaobírání ( a to radši ani nekomentuji obsah těchto tlamocviků ) se Spartou už taky hraničí s nějakou úchylkou....nebo je na to už nějaká diagnóza ?...

146 hlasů

Hloupý pantáto, Rejžek psal do komunistického deníku už tehdy jen o fotbale, zatímco ty jsi žral komunistické rohlíky a jezdil komunistickou tramvají.

154 hlasů

..zatímco tobě posílala rohlíky z Ameriky babička

177 hlasů

Ale Rejžku nepodceňuj nás, my přece už dávno víme, kde bydlíš. A proč hned zabíjet, Stačí trochu pomuchlat;-)))

139 hlasů

Dobrý den, pane Rejžku, proč urážíte pořád Spartu a naše tvrdé jádro Sparty?? Vždyť na to se už nedá dívat. Ještě napište, že shoření pražského výstaviště - které je blízko Letný - souvisí s naším tvrdým jádrem Sparty a že to bylo takové varování panu Křetínskému, že příště to už bude stadion a jdu čůrat smíchy. Jinak recchi má pravdu - víme kde bydlíte, stejně jako např. kde bydlí Karel Gott. Myslím si, že jsme nejlepší fanoušci v zemi a kdo by se měl hanbit jsou Baníkovci nebo Slávisti. Určitě naše tvrdé jádro Sparty nemá v úmyslu Vám cokoliv udělat. Mohl by jste se nám omluvit??

69 hlasů

fanoussi Baniku se maji hanbit pred Spartany ? Uaaaaa, tak jsem se dlouho nezasmal ! Vy si ani neumite predstavit, jak bajecne muze fungovat vztah mezi klubem a fanousky. Banik p... !

38 hlasů

Je zajímavé, že pan Rejžek vždy a stále umí přijít s další a novou porcí nenávisti ke Spartě, ač by si člověk myslel, že už musel náplň z této studánky již dávno vyčerpat. Zrovna tak je stále dokola pobaveníhodné se dočítat, jak že ta SKS hraje krásně. Škoda je tak jen to, že se jedná stále o jednu osnovu, s jinými písmenky... Tudíž vlastně nuda. Slavie je dokonalá, Sparta jsou nýmandi, tupci a degéni.. K ničemu většímu se pan Rejžek až do smrti nejspíš nezmůže

93 hlasů

Rejžek Sparťany i pochválil, ale kde nic není, ani... Tady třeba chválil Řepku: http://www.tyden.cz/nazory/jan-rejzek-slavisticke-penaltove-waterloo_52964.html

67 hlasů

A zaslouzite si neco lepsiho? Podivej se na to co predvadi v mediich vasi hraci? Treba Blazek vcera a Repka pred par tydny. Ona se pak ta ucta k souperi taky na hristi projevila.

59 hlasů

Pane Rejžek, vy se musíte hodně nudit. Ale po ránu jste mě aspoň pobavil. Číst takový kraviny, které píšete, to člověku hned zvedne náladu. Pište radši o něčem, v čem se vyznáte, a ne o fotbale, o kterým víte prd. Díky.

54 hlasů

V čem se vyzná...? A co by to tak asi mělo být?

53 hlasů

On se přeci vyzná ve všem. Všechno ví, všechno zná, takovej brouk pytlík...

41 hlasů

Ubohé a trapné. Úpřímně Vás lituji pane Rejžku, musíte být velmi smutný a zklamaný člověk, když umíte kolem sebe šířit jen nenávist.

77 hlasů

Strýc Répal viděl všechna utkání, typický pražský vševěda.

81 hlasů

Příjemně jízlivé a pravdivé.

63 hlasů

Přesně pro ty vaše sešívaný zamindrákovaný mozky, viď? :))

50 hlasů

No, nevím jak slávisti, ale určitě někteří z nich ty mozky budou mít. U sparťanských bezmozků jako jsi ty, si tím vůbec nejsem jistý :))) Ještě si tu pro větší pobavení zahajluj rumune :))))

46 hlasů

Nebuď trapnej :) Raději nám napiš jak se ti líbilo včerejší hokejový derby, inteligente :))

38 hlasů

No nevim, kdo tady po prvnim kole zvedal mistrovsky pohar nad hlavu a kdo se smal slavii, ze prohrala s libercem a tudiz ma to titulu....

67 hlasů

No to už bude ticho po pěšině oni si totiž všichni slávisti včetně všeználka Rejžka myslej že liga končí v listopadu . Jak prostoduché.

64 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 17/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov