Easy Rider ze Smíchova. Anděl. Agátina prsa

28.08.2009 09:20 Fotoblog

Připouštím, že tento díl Fotoblogu je plodem jisté krize. Nebo spíš normálního životního rozpoložení, které se dostavuje koncem léta. Prostě se mi v minulých dnech nikam nechtělo. Zůstal jsem doma na Smíchově, některé dny ani téměř nevycházel, když tak jen pro nejnutnější potřeby. Není tedy o čem psát.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • MIRA (73 hlasů) 28.08.2009 15:30

    dobrý den, příležitostně si čtu vaše texty, kdykoli sem zabloudím, a...

  • kritik (67 hlasů) 28.08.2009 10:49

    cvak cvak cvak cvak cvak cvak cvak cvak cvak cvak

  • cyklista (62 hlasů) 28.08.2009 17:00

    \"...přičemž některému jen tak lehce přejedu po chodidlech nebo mu...

  • d (59 hlasů) 28.08.2009 12:49

    O.k. Ale trasa by měla přece vést po stezce ne? Tak to je aspoň ve...

  • Antonín Nový (58 hlasů) 01.09.2009 10:29

    Zdravím pane Peňázi, Vaše texty čtu s velkým potěšením, milé,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Jediná solidní fotka - vztyčený pyj maskující se za olbřímý patník. Obdivovatel Freuda se nezapře.

38 hlasů

Tos psala skutečně Ty, milá Terezo? Já jsem to o tom pyji nechtěl říkat tak nahlas, byl jsem zvědavý, jestli si toho někdo všimne? A vidíš...

57 hlasů

Prosil bych Mala Strana a luxfery. Jinak jste nezminil, ze zastavku Kinskeho zahrada, ktera pokud se pamatuji prezila i bolsevikovo toponymicke radeni, neminulo bemovske prejmenovavani nekdy pred tremi lety a jmenuje se Svandovo divadlo. Aneb jak usnadnit cestujicimu orientaci.

39 hlasů

www.photomana.biz

22 hlasů

Ty fotky se moc nepovedly :(

25 hlasů

Taky jsem si letos v lete rozhodla uzivat Prahu ze sedla kola. Uz ho nemam. 10 minut zamcene na Vinohradske - nevydrzelo. Tak pozor na to ;) A jinak me nahodou dnesni dil o Smichove potesil, mam to tam rada, hlavne teda asi diky Topolovu Andelu :)

26 hlasů

Není o čem psát. Přesto se píše. Že, pane Jiří? A zdaleka ne jen v tomto případě.

51 hlasů

To jako že měl JP taky napsat, jak jel u Anděla okolo toho supermarketu, co se jmenuje tak záhadně jako Vy - nebo Vás má příště požádat o radu, než se do toho svého psaní vůbec pustí? A zdaleka ne jen v tomto případě. Že?

48 hlasů

Zdravím pane Peňázi, Vaše texty čtu s velkým potěšením, milé, osvěžující, lehce a vtipně psané výborným jazykem, i poučení přinášejí. Často mne napadá, vypravit se na ona Vámi reportovaná místa, skoro ve Vašich stopách a i srovnávat. Ať Vám to i nadále dobře píše a chodí, anovy

58 hlasů

Jiříku, Malá Strana ....

52 hlasů

a na malou stranu behem jizdy nechodis?

26 hlasů

No, milí Pražáci, máte tam na těch chodnících docela dost špíny. Měli byste si zamést před vlastním prahem, než si začnete vytahovat triko před zbytkem republiky.

23 hlasů

Proč každý Moravan a Slezan, který posílá svoje děti do Prahy do školy, aby tady zůstaly a staly se z nich Pražáci, pořád vidí v jeho obyvatelích nafoukance. Vždyť 80% lidíí co v Praze bydlí pochází odjinud, jestli to není tím, že se stydí za svoje vidlákovy a hrají si na velkoměstské? Jak napsal jeden autor: Vijó kam jede 13 a trefí do Lídla a už jsou z nich Pražáci!

38 hlasů

Ja myslim, ze chyba bude tak trochu na obou stranach. Tu vetu s trinactkou a Lidlem uz jsem slysel taky, na druhou stranu jsem v patek nastupoval v Pardubicich do vlaku a ve vagonu staly dve postavicky "z Praheee" a pri hlaseni, odkud a kam vlak jede, se podivovali slovy prodchnutymi sarkasmem: "Ty vole, voni jako v Pardubicich vedej, kde je Praha, jo?" Korunu tomu nasadila Olomouc, promenena v jejich debate na "Volomouc". A tak se tady lidi prudi navzajem, aby si dokazali, jak jsou blbi.

27 hlasů

Škoda místa pro kulturu. Mohlo tady být něco zajímavého. Tolik se toho děje. Chápu, majitel Vám asi nedovolí asi psát o něčem podstatném nebo alespoň zajímavém.....

32 hlasů

... škoda je akorát umřít, když je člověk mladý...když neberete fotoblog JP jako krásný výlet do češtiny tak to nečtěte, na reportáže nebo uvahy o kultuře máte celou stránku "kultura". Já si početl a jen se bojím pane JP, aby vám někdo nedal před dveře nějaké to smětí, když máte to náčiní a víme teď, kde bydlíte :o)

42 hlasů

Jde fakt o luxory? Spíš bych řekl luxfery. Konewčně holínky jako hodinky, obojí se natahuje.

45 hlasů

Mi se teda ta priserka u Portheimky libi, hlavne ty strilny. Ve 30. letech se dopravni letadla stavela tak, aby mohla nouzove slouzit jako bombardery, ted zase zkousi banku, ktera v nouzi poslouzi jako bunkr. Tomu se rika pokrok. Taky by to mohlo byt vstupni patro patro protiatomoveho krytu. Kdo asi ma asi v podzemi vyhrazene misto pro pripad, ze by to bouchlo. Jinak se pridavam ke chvale, vase sloupky jsou na Tydnu to nejlepsi. Divate se na zivot jinak nez vetsina autoru a je to jen dobre, bez vas by to byl suchy platek. Vydrzte!

36 hlasů

\"...přičemž některému jen tak lehce přejedu po chodidlech nebo mu vytrhnu v rychlosti z ruky šrajtofli...\" Skvělé! Dostal jste mne... :-)))))))))))))

62 hlasů

dobrý den, příležitostně si čtu vaše texty, kdykoli sem zabloudím, a vždycky mě pobavíte i poučíte. díky. fak díky. prostě jsem měl potřebu vám to sdělit - když máte tu krizi /něco mezi kubickým lejnem a keramickou bábovkou/

73 hlasů

tak ty blbsteine, ta cedule neznaci stezku, ale trasu, coz je dopici uplne neco jinyho (sorry ale uz sem na to totalne alergickej)

29 hlasů

Jezkovy voci, takhle humpolackej prispevek jsem uz dlouho nevidel. Ze te klavesnice neboli, frajere.

55 hlasů

A koho napadlo rozlišovat cyklostezku a cyklotrasu a kdo a proč nutí normální mluvčí češtiny tento nesamozřejmý rozdíl vnímat? "Neologové" z magistrátu hl. m. Prahy?

34 hlasů

O.k. Ale trasa by měla přece vést po stezce ne? Tak to je aspoň ve vyspělých zemích.

59 hlasů

cvak cvak cvak cvak cvak cvak cvak cvak cvak cvak

67 hlasů

A k tomu taky jeste neco zajimaveho napsat, chytroline.

36 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 13/2024 najdete >